Haberler

Canımız Kimlere Emanet! Servis Şoförü ''Bonzai'' Kullanıp Direksiyon Başında Sızdı

Güncelleme:

Zincirlikuyu'da yolcuları şirkete bıraktıktan sonra dönüşe geçen servis şoförü, kullandığı "bonzai" denilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçerek direksiyon başında sızdı.

Saat 09.00 sıralarında Şişli Esentepe Mahallesi Barbaros Zincirlikuyu Köprüsü'nde meydana gelen olayda Mehmet Yıldırım (44), minibüs ile taşımacılığını yaptığı şirketin çalışanlarını aldı. Çalışanları bıraktıktan sonra Yıldırım, "bonzai" diye tabir edilen sentetik uyuşturucu madde kullandı. Kullandığı maddenin etkisiyle kendinden geçen sürücü, bir süre seyrettikten sonra Zincirlikuyu Köprüsü üzerine geldiğinde direksiyon başında sızdı. Yolun ortasında kalan servisin içerisindeki şoförü gören diğer sürücüler, fenalık geçirdiği düşünerek polis ekiplerine ihbarda bulundu.

POLİS DAKİKALARCA BONZAİ İÇEN SÜRÜCÜYÜ AYILTMAYA ÇALIŞTI

İhbar üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekip olay yerine geldi. Sürücünün yanına giden polis, direksiyonda sızdığını ve araç içerisinde yanar halde sigara izmariti gördü. Dakikalarca sürücüyü ayıltmaya çalışan ekipler, bir süre sonra kendi getirdi. Ancak uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçen sürücü şoför mahallinden ayrılamadı. Bunun üzerine araçta arama yapan polis, kağıda sarılmış naylon poşetin içerisinde bir miktar bonzai maddesi ele geçirdi.

''UYUŞTURUCU KULLANDIĞIM İÇİN PİŞMANIM, İLK DEFA OLDU''

Uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçen Mehmet Yıldırım, "Uyuşturucu kullandım. Kullandığım için pişmanım, ilk defa oluyor. Servis sürücüsüyüm" dedi. Polis memurunun telsizle haber merkezine bilgi vermesinin ardından sürücü araçtan indirildi. Polis aracına bindirilen sürücü, ifadesi alınmak üzere Kuştepe Polis Merkezine götürüldü. Servis aracı ise yine polis ekipleri tarafından emniyet otoparkına götürüldü.

Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yıldırım Zincirlikuyu Şişli 3.Sayfa Güncel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Bakmadan Geçme

Yalan3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

500

Yorumlar (7)

NİSAN:

sigarasıda yanıyormuş yakıcak kendini haberi yok bu uyuşturucu genç yaşlı demeden herkesi etkisi altına alıyor Allah kimseyi bulaştırmasın kullananlarada biran evvel kurtulmayı nasip etsin

7
0
yanıtYanıtla
ALİ:

AMİN YÜREĞİ GÜZEL SAF KARDEŞİM AMİN ÇEKEN BİLİR

yanıt1
yanıt0
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

Yahu nasıl memlekette yaşıyoruz?Bu durumu yetkililer görmüyor mu? Aha da buradan yazıyorum 10 gün 15 gün bilemedin 1 ay her gün Trafik yolu kesip herkesi kimseyi ayırmadan arasınlar didik didik, Alkol ve uyuşturucu kontrolü yapsınlar yakaladıklarına en ağır ceza ne ise AĞIR HAPİS CEZASI bak memleket nasıl temizleniyor. Bak daha buna cesaret edebilecek çıkar mı?Herhalde polisler bu servis aracıdır, bu taksidir deyip çevirmiyorlar. Ulan kimseyi ayırmayacaksın ayırmayacaksın!

3
0
yanıtYanıtla
ANGARALI:

Koskoca eşşek kadar adamsın utan yaptığından

0
0
yanıtYanıtla
kamil ocak:

3 günde bir kontrol şart

0
0
yanıtYanıtla
kamil ocak:

keşke devlet olsa

0
0
yanıtYanıtla
zagor:

olmaz olurmu aslan gibi 1923 anayasasi ve maddeleri ile yönetilen aslan gibi kemalist devletimiz var , , . .

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title