Haberler

Yol Kapatma Tartışması Kanlı Bitti

Güncelleme:

İftar sonrası otoparkta fotoğraf çektirmek isteyen grup ile Erdem Göktaş arasında tartışma çıktı.

İftar sonrası otoparkta fotoğraf çektirmek isteyen grup ile Erdem Göktaş arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada grupta bulunan Erdem H. silahla Göktaş'ı bacağından yaraladı.

Büyükşehir Belediyesi Kartal Dragos Sosyal Tesisleri otoparkında iftar sonrası hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen grup ile yolun kapalı olması nedeniyle otoparktan çıkamadığını iddia eden Erhan Göktaş (35), arasında tartışma çıktı.

Tartışma sonrası bıçakla küfür ederek gruba saldırdığı iddia edilen Göktaş'ı grupta bulunan emekli Deniz Astsubayı Erdem H. (55) beylik tabancası ile bacağından yaraladı. Kavgayı ayırmak için araya giren Sosyal tesislerde görevli Hazma Aslan da seken kurşun nedeniyle bacağından hafif şekilde yaralandı.

Olay saat 23: 30 sıralarında Büyükşehir Belediyesi Kartal Sahil Yolu Dragos Sosyal Tesisleri otoparkında meydana geldi. İddaya göre aralarında yaklaşık 30 kişilik bir grupla sosyal tesislerinde yaptıkları iftarın ardından otoparka fotoğraf çektirmek istedi. Bu sırada alkollü olduğu iddia edilen ve aracıyla tesislerin otoparkından çıkmak isteyen 35 yaşındaki Erhan Göktaş yolu kapattıkları söyleyerek fotoğraf çeken kalabalığa küfür etmeye başladı. Bunun üzerine grupta bulunan emekli Deniz Astsubay Erdem H. arasında tartışma başladı.

Tartışmanın giderek büyümesi üzerine Erhan Göktaş bıçakla tartışmaya karışan Erdem H.'un oğlu Erol H.'u göğüsünden hafif şekilde yaraladı. Oğlunun bıçakla yaralandığını gören Erdem H. beylik tabancası ile ateş açtı. Bu sırada Göktaş, bıçakla Erdem H.'a saldırmaya çalıştı.

Araya Erdem H.'un eşi ve tesis görevlisi Hamza Aslan girerek tartışmanın daha fazla büyümesini engellemeye çalıştı. Bu sırada Erdem H., silahla Göktaş'ı bacağından yaraladı. Kavgayı ayırmak isteyen Hamza Aslan da seken kurşun nedeniyle bacağından hafif şekilde yaralandı.

GÖZALTINA ALINDI

Göktaş olay yerine gelen ambulansla Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Erdem H. ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından göz altına alınarak Kartal Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

Tartışmaya karışan Erol H., "Biz burada komşularımızla beraber iftara geldik. Yemeğimizi de yedikten sonra, ben arabaya geçip uyumaya başladım. Uyandığımda babamın kavga ettiğini gördüm. Adam alkollüymüş bizim gruba yoldan çekilmediği için bıçak çekmiş babam da buna karşı koymuş, adam bıçakla üzerine gelmesini sürdürünce de babam silahla bacağına ateş etti" dedi.

Öte yandan yaşana tartışma ve Erdem H.'un Göktaş'ı yaralaması otoparkın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Erdem H. ve Göktaş'ın tartıştığı sırada iki kişinin araya girmeye çalışıyor. Bu sırada Erdem H.'un park halindeki araçların arasından ateş ederek Göktaş'ı bacağından yaraladığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Aslan Kartal Politika Güncel Haberler

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title