Haberler

Üniversite Öğrencisine Dayak Kamerada

Güncelleme:

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde üniversite öğrencisi genç, 4 kişi tarafından acımasızca dövüldü. Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Küçükçekmece'de okuldan çıkan üniversite öğrencisi genç, 4 kişi tarafından darp edildi.

4 KİŞİ BİR ANDA SALDIRDI

Olay, önceki gün Küçükçekmece Beşyol'da meydana geldi. Özel bir üniversitede okuyan 19 yaşındaki Mehmet Sinan, okul bitiminde arkadaşıyla birlikte aracına doğru yöneldi. O esnada kendisini takip eden 4 kişi, bir anda üniversite öğrencisi Mehmet Sinan'a saldırdı.

ÖĞRENCİYİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER

Aldığı darbelerle yere düşen Sinan'ın kafasını tekmeleyen saldırganlar, öğrenciyi öldüresiye dövdü. Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek darp raporu alan Mehmet Sinan olaydan sonra defalarca aranıp tehdit edildiğini ifade etti.

DAYAK GÜVENLİK KAMERASINDA

Polis olaya ilişkin soruşturma başlatırken, yaşanan öldüresiye dayak güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde saldırgan grup, Mehmet Sinan'ı tekme ve tokat darbeleriyle yere düşürüyor. Bir türlü öfkeleri dinmeyen saldırganlar, Mehmet Sinan'ı yerde defalarca tekmeliyor. Sonra çevredeki esnafın müdahalesiyle saldırganların elinden kurtulan üniversite öğrencisi, şahısların elinden kurtularak yakındaki bir iş yerine yöneliyor. Saldırı sonrası saldırganlar kaçarken, 19 yaşındaki genç çevredekilerin de yardımıyla hastaneye kaldırılıyor.

"İKİSİNİN İSMİNİ BİLİYORUM"

Saldırıyı anlatan Sinan, "Arabanın yanına yaklaştığımda beni takip eden 4 kişinin arkamda belirdiğini gördüm. Bu şahıslardan ikisinin ismini biliyorum. Biri Burak Y., diğeri Anıl G., diğer iki kişinin isimlerini bilmiyorum. Bu şahıslar benim okul çıkış saatimi bir yerden öğreniyor ve beni takip ediyor. Arabama yaklaşıp kapısını açmaya yeltendiğimde bu şahıslar beni ağır hasar alana kadar darp ediyor. Bu esnada çevredeki esnaflar yanıma gelerek yardım ediyor ve ayırıyorlar. Ondan sonra da yürüyerek oradan ayrılıyorlar" dedi.

"GEÇEN YIL SINIF ARKADAŞIYDIK"

Kendisini darp eden şahıslardan Burak Y.'nin geçen yıl sınıf arkadaşı olduğunu belirten Mehmet Sinan, "Bu arkadaşımın bu yıl çeşitli nedenlerden dolayı okulu bıraktığını öğrendim. Zaten dersleri de kötüydü. Abim diyerek adlandırdığı şahıs Anıl G. ise geçen yıl bu okuldan mezun oldu. Bana saldıranlardan birisi de bu. Diğer iki şahsın isimlerini bilmiyorum" şeklinde konuştu.

"TEHDİT EDİLİYORUM"

Pazartesi günü vizelerin başlayacağını söyleyen Sinan, "Ben bu şahıslar yüzünden 5 gün rapor almak zorunda kaldım. Okulum aksayacak. Sınavlara giremeyeceğim. Şikayetimi geri almam için beni arayıp tehdit ediyorlar. Fakat bu böyle yürümez. Adaletin yerini bulmasını istiyorum. Temennim bu" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kanuni Sultan Süleyman Küçükçekmece 3.Sayfa Güncel Haberler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 'SMA' eylemi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde "SMA" eylemi

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Bakmadan Geçme

15-16 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15-16 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 15-16 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! MasterChef Battal Kaan kimdir? 2024 MasterChef Battal Kaan kaç yaşında, nereli? Almanya İskoçya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya İskoçya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? MasterChef Eray Erkan kimdir? 2024 MasterChef Eray Erkan kaç yaşında, nereli? 17 Haziran Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Haziran burç yorumları nedir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-7 Zirvesi'nde yanına gelen Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title