Haberler

(Özel Haber) Küçük Beyza Artık Okullu Oldu

Altı ay önce sağ gözü patlamak üzereyken yapılan haberler sayesinde Sağlık Bakanlığı tarafından tedavi ettirilen Beyza İnce yavaş yavaş sağlığına kavuşmaya başladı.

Altı ay önce sağ gözü patlamak üzereyken yapılan haberler sayesinde Sağlık Bakanlığı tarafından tedavi ettirilen Beyza İnce yavaş yavaş sağlığına kavuşmaya başladı. Beyza, bu sene ilk kez okulla tanışarak yaşıtları gibi okula gidip gelmeye başladı.

Beyza, yapılan bir dizi operasyonların ardından sağlığına kavuştu. Beyza'nın ailesinin maddi durumu yerinde olmadığı için patlamak üzere olan sağ gözü yapılan haber sayesinde Sağlık Bakanlığının dikkatini çekti. Haber sonrası 6 hastane kapılarını Beyza'ya açarken, küçük Beyza'nın 35 bin TL tutan ameliyat masrafı devlet tarafından karşılandı.

Sağlığına kavuşan Beyza, 2013-2014 eğitim öğretim yılının başlaması ile amcası Yusuf İnce tarafından okula kaydı yaptırılarak eğitimine başladı.

Okuluna başlayan Beyza'nın mutluluğu gözlerinden okunurken, arkadaşları ile oyunlar oynayan ve gülüp koşan Beyza, çevresine mutluluk saçıyor.

Büyüyünce öğretmen olmak isteyen Beyza'nın sınıf öğretmeni Şenol Kabaoğlu, "Kendi doğduğum köyde yılların deneyimi ile eğitim vermeye devam ediyorum. Beyza okulumuza bu yıl katıldı. Çok sevinçli, çok istekli, çok enerji dolu arkadaşları ile uyumu çok güzel. Ben inanıyorum ilerleyen zamanlarda çok daha iyi olacak" dedi.

Beyza'nın okul müdürü Göksen İnal ise, Beyza'yı mahallelerinden takip ettiklerini belirterek şunları söyledi: "2013-2014 yılı eğitim programının başlaması ile birlikte küçük Beyza eğitime başladı. Beyza çok zeki bir öğrenci olması yanında öğrenme arzusu çok fazla dolayısı ile inanıyorum ki çok sevilen ve derslerinde başarılı çok çalışkan bir öğrenci olacak. Biz, eğitimin temeli olarak Beyza ve birçok Beyzaları annesine babasına hayırlı evlat ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

Okul dönüşü gayet mutlu bir şekilde evine dönen Beyza, kendisini kapıda karşılayan babası Ayhan İnce'ye okuldaki gününü anlattı.

Beyza'nın herşeyi ile ilgilenen amcası Yusuf İnce ise, şunları söyledi: "Beyza'nın bu günlere gelmesi sağlığına kavuşması beni o kadar mutlu ediyor ki. Sizler bize öncülük yaptınız sesimizi duyurdunuz. Beyza'nın bu duruma gelmesinde sizlerin emeği büyük."

Amca Yusuf İnce duygularına hakim olamayarak ağlarken, bu güne kadar Beyza'nın adına hayırseverlerin cuzi bir yardım ve bize Kocaali Kaymakamlığının kısmi yol yardımı haricinde kimseden yardım alamadık. Devlet sadece ameliyat masraflarını karşıladı. Bunun kontrolleri ve diğer ameliyatları var. Yol ve diğer masraflar benim de bütçemi zorluyor. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz." - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Yusuf İnce Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title