Haberler

Okmeydanı'ndan Yaralı Kurtulan Genç Saldırı Anını Anlattı

Güncelleme:

Okmeydanı'nda Burakcan Karamanoğlu'nun öldüğü olayda yaralanan genç, "İşten çıktım eve giderken arada kaldım, vurulduğumu sonra anladım." dedi.

Okmeydanı'nda 22 yaşındaki Burak Can Karamanoğlu'nun hayatını kaybettiği olayda yaralanan genç, dehşet anlarını anlattı. Genç, "Gece bir anda ortalık karıştı. İki grup arasında sözlü atışma varmış, biz de arada kaldık. Silahlar sıkıldı. İsabet aldım, düştüm yere. Ondan sonra olanların çoğunu hatırlamıyorum." dedi.

1 KİŞİ ÖLMÜŞ 2 KİŞİ YARALANMIŞTI

Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından yaşanan gösteriler sırasında iki grup arasında kavga çıkmış, silahla vurulan Burak Can Karamanoğlu hayatını kaybetmiş, Hüseyin Taşbaşı (31) elinden, Ramazan Gün ise karın boşluğundan yaralanmıştı.

"İŞ ÇIKIŞI VURULDUM"

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi tamamlanan Ramazan Gün, taburcu oldu. Hastane bahçesinde İHA'ya konuşan Gün, o gece yaşananları anlattı. İşten geldiği sırada vurulduğunu anlattı.

"VURULDUĞUMU SONRA ANLADIM"

Ramazan Gün, "Gece bir anda ortalık karıştı. İki grup arasında sözlü atışma varmış, biz de arada kaldık. Silahlar sıkıldı. İsabet aldım, düştüm yere. Ondan sonra olanların çoğunu hatırlamıyorum. Ben işten çıktım, eve gidiyordum. Yukarıda olayların olduğunu gördüm ama aşağıda farklı bir grubun olduğunu bilmiyordum. O arada çatışma iyice arttı. Herkes birbirine bir şeyler atmaya başladı. Ben havai fişek geldiğini sandım. Belim bir anda acıdı. Kurşun kemiğe çarptıktan sonra 6 santimetre yön değiştirmiş. Ben taş geldi sandım. Sonra belime baktım kan aktığını görünce havai fişek sandım. Önde de ufak bir delik olduğunu görünce kurşun olduğunu anladım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burakcan Karamanoğlu Berkin Elvan Okmeydanı Politika Güncel Haberler

Pendikspor ve Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Pendikspor ve Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

500

Yorumlar (3)

FUNNYgalipsev@hotmail.com:

Doğrusuna biraz kafa yorun.. : Cenazedeki kalabalığı gördünüz.. Defin gerçekleşene kadar ortalıkta Polis yoktu..! Olay da yoktu.. Cenazeden sonra o kalabalık dağılıp gidecek.. Nereden gidecek? Taksim'den. (En yakın merkezi yer) Otobüsler orada metro orada, bütün vasıtalar orada.. Taksime yürüyen kalabalığa polis müdahale edip ara sokaklara doğru sürüyor.. Yine gaz kapsülleri ile insanları yaraladılar.. Sonra da bu olaylar oluyor.. Oyunu anlayın artık.. Halkı birbirine kırdırmak istiyorlar.. Akıllı olun.!

26
34
yanıtYanıtla
hadi yaersel_onay@hotmail.com:

Bu yazdiklarina gercekten inaniyor musun

yanıt0
yanıt0
tcmuratcelik2011@googlemail.com:

gecmis olsun aslanim insallah sana sikanlar ve hergün cadelerde terör estiren terörcülere darisi bütün ta 7 soyunsopuna kadar allah onlarin gözüne kör etsin kulaklarini sagir etsin elleri ve ayaklari tutamiya

42
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title