Haberler

Mersin'de Atık Kağıt Toplayan Mehmet Yardım İstiyor

Güncelleme:

Mersin'de atık kağıt toplayarak geçimini sağlamaya çalışan ve bir odalı çöp evde yaşayan 50 yaşındaki Mehmet Sedef, yetkililerden yardım istiyor.

Mersin'de atık kağıt ve naylon toplayarak geçimini sağlamaya çalışan ve bir odalı çöp evde yaşayan 50 yaşındaki Mehmet Sedef, yetkililerden yardım istedi. Mehmet Sedef, "Kimse bir çorba getirmiyor. Olursa yiyorum, olmazsa aç kalıyorum. Ben de annem gibi bu çöplüğün içinde ölmek istemiyorum" dedi.

"BENİ ÇÖPLÜĞE ATIN ORADA ÖLEYİM"

Yatalak annesi 73 yaşındaki Neziye Sedef ile aynı evde yaşayan, ancak 2 Mart'ta annesinin vefatı ile tek başına kalan Mehmet Sedef, yardım bekliyor. Neziye Sedef ile ilgili "73 yaşındaki Neziye Nine: "Beni çöplüğe atın orada öleyim" haberi üzerine harekete geçen yetkililer, Neziye Sedef'e yardım elini uzatmış ancak hayatını kurtaramamışlardı.

NEZİYE NİNE GİBİ ÖLMEK İSTEMİYOR

Nine yetkililer tarafından hastaneye kaldırıldı ancak hastanede tedavi gördüğü sırada hayatını kaybetti. Annesi Neziye Sedef gibi çöplükte ölmek istemediğini belirten Mehmet Sedef'in hali de görenlerin yüreklerini burkuyor.

"BEN DE ANNEM GİBİ BU ÇÖPLÜĞÜN İÇİNDE ÖLMEK İSTEMİYORUM"

Durumuyla ilgili açıklama yapan Mehmet Sedef, 6 kardeş olduklarını ve hepsinin çöp toplayarak yaşamlarını sürdürdüğünü belirtti. Devletten yardım beklediğini belirten Sedef, "Burada annem Neziye Sedef ile yaşıyordum. 8 yıldır buradayım. Çöpün içinde, pisliğin içinde yaşıyoruz. Annem öldükten sonra tek kaldım. Çöp topluyorum. Herhangi bir kimse çorba getirmiyor. Olursa yiyorum olmasa aç kalıyorum. Ben de annem gibi bu çöplüğün içinde ölmek istemiyorum. Devletten yardım bekliyorum" dedi.

"YETKİLİLERDEN YARDIM BEKLİYORUM"

Yeğeni Cumali Sedef ise dayısının 6 kardeşi olduğunu söyledi. Kardeşlerinin yaşamlarını çöp toplayarak sürdürdüğünü kaydeden Sedef, "Hepsinin durumu çok kötü. Birbirine bakacak durumları yok. Dayım burada ninemle birlikte kalıyordu. Ninem sağlığındayken ona yemek yapıyor, yediriyordu. Bir ona bakan ninem vardı. Şu an ninem de bu pisliğin içinde vefat etti, gitti. Dayım da 'ben de bu çöplüğün, pisliğin içinde ölmek istemiyorum, yetkililerden yardım bekliyorum' diye söylüyor. Evin durumu çok kötü, yaşantı sıfır. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Dayımın kirası, içeceği, yiyeceğini karşılayacak hiçbir geliri yok. 10-15 lira bir geliri var. O da bulursa yiyor bulmasa yiyemiyor. Çok perişan durumda. Ne anne ne de baba var, kimsesi yok. Ninem de bu pisliğin içinde öldü gitti zaten" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yardım Mehmet Sedef Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (10)

alkolik ferdiciadem-karagol@hotmail.com:

usdadım kusura bakma ama yetkili herifler seni şuan göremezler çünkü makam mevki peşindeler malum seçimde hazır grlmişken

21
2
yanıtYanıtla
sinandtoxin@gmx.de:

bir ayakkabi kutusu ona verin hic olmazsa bir i$e yarayin.

13
4
yanıtYanıtla
mehmetmehmet06@hotmail.com:

Adam gibi yetkili biri yardım etsin,iş versin bu insana.

15
0
yanıtYanıtla
AYLİNayefe.2820@hotmail.com:

BU ADAMA YARDIM EDİN ZENGİNLER EĞER VİCDANINIZ VARSA TABİ

14
0
yanıtYanıtla
AHAattalias@gmail.com:

Şu söz herşeyi anlatıyor. 'Kimse bir çorba getirmiyor. Olursa yiyorum, olmazsa aç kalıyorum.

13
0
yanıtYanıtla
hasanhasan44a@hotmail.com:

allah yar ve yardımcısı olsun

12
0
yanıtYanıtla
kwkw@hotmail.com:

Keşke durumum olsaydı değil sadece bu abimize tüm yardıma muhtaçlara yardım edebilseydim .. Bırakın devleti devlet çok kazanan aileler var koç sabancı ( allah var sabancı biraz yardımcı oluyor ama yetersiz ) zorlu daha sayamadığım milyar dolarlık anlaşmalar yapan gruplar var bırakın 40 ta 1 i ..1000 de 1 bile verseler ne karınlar doyar .. Allah hepsinin yardımcısı olsun

8
0
yanıtYanıtla
kadir adıgüzelkadir201030@hotmail.com:

:( gün gelecek dnyayı fakirler kımsesizler fetedecek evt o gün gleck allah yadımetsınn

6
0
yanıtYanıtla
ibrahimozanak-n@hotmail.com:

o kadar mültecilere yardım yapılıyor. yapılmasın demiyorum ama öncelik benim vatandaşım değilmi. mültecilere yeni lira ile 2 trilyon yardım yapanlar acaba benim dünyadaki tüm vatandaşlardan üstün türk vatandaşını görebilecekler mi

3
0
yanıtYanıtla
devlet ve yiyicilerifikret_601121@hotmail.com:

memura 3000-5000 lira para bu adama kuruş vermezler...gelde yaşa böyle memlekette..memura 3000 lira vereceğine 1000 li,ra ver bu adamada fabrika kur herkes çalışsın...memura memur emeklisine gelince hazine emrinde vatandaşa gelince zırnık yok...utanç veriçi....koca türkiye memur beslemeye çalışıyor bizim besili memurda hala açım diyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title