Haberler

Özel güvenliği öldürmekten gözaltına alınan şüpheli, polis memurunun katil zanlısı çıktı

Güncelleme:

Adana'da aracında öldürülen özel güvenlik görevlisi Bahattin Erol'u öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelinin 2 yıl önce bir polis memurunu şehit ettiği ortaya çıktı.

Adana'da aracında öldürülen özel güvenlik görevlisi Bahattin Erol'un kan davasına kurban gittiği belirlendi. Olayla ilgili kardeşi Esef G. ile birlikte gözaltına alınan Abdullah G.'nin 2 yıl önce polis memuru Muhammet Uz'un da şehit edilmesi olayının faili olduğu ortaya çıktı. Aynı saldırıda yaralanan polis memuru Fatih Seven ise 10 gün sonra evinde kalp krizi geçirip yaşamını yitirmişti.

Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde 23 Temmuz günü, peş peşe ateşlenen silah sesini duyup dışarı çıkan çevre sakinleri, kimliği belirsiz kişilerin 01 FJK 15 plakalı hafif ticari aracın yanından koşarak uzaklaştığını gördü. Aracın yanına gelenler, sürücü koltuğundaki kişinin kanlar içinde yattığını görünce, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, bir şirkette özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirlenen Bahattin Erol'un yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Polisin yaptığı çalışmada, hafif ticari aracın ön camında 12 kurşun izine rastlanırken, çevresinde de çok sayıda boş kovan bulundu. Erol'un cesedi, incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Abdullah G.

KAN DAVASINA KURBAN GİTTİĞİ ANLAŞILDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Şanlıurfalı olan Bahattin Erol'un ailesinin 2017'de kız kaçırma meselesi yüzünden akrabaları olan başka bir aileyle aralarında kan davası olduğunu saptadı. Polis, Plaka Takip Sistemi'nden (PTS) kente Şanlıurfa'dan gelen araçları araştırdı. Araştırmada, Esef G. ve Abdullah G.'nin Adana'ya geldiği saptandı. Belirlenen plakanın gittiği güzergahı izleyen ekipler, şüphelilerin keşif yaptıktan sonra Erol'u öldürdüğü ve Şanlıurfa'ya gittiğini tespit etti. Şanlıurfa'da yakalanıp, gözaltına alınan Esef G. ve kardeşi Abdullah G., Adana'ya getirildi.

POLİSİ ŞEHİT ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Şüphelilerden Abdullah G.'nin 2017 yılında Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan kavga sonrası gözaltına alınıp, sorgusu sırasında rahatsızlanınca hastaneye kaldırılan Aziz Erol'un öldürülmesi ve ona refakat eden polis memuru Muhammet Uz'un şehit edilmesi olayının faili olduğu ortaya çıktı.

HASTANEDE SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

Polatlı İlçesi'nde mevsimlik işçi Ömer D. (25), gönül ilişkisi yaşadığı Kahramankazan ilçesinde yine mevsimlik işçi akrabası R.D.'yi (16) ailesi vermeyince kaçırmıştı. R.D.'nin ağabeyi Abdulkadir D., genç kızın kaçırıldığı otomobilin sürücüsü Ekrem G.'yi (40) ateş ederek öldürmüştü. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden Aziz Erol, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sırasında rahatsızlanmış, götürüldüğü hastanede silahlı saldırıya uğrayarak öldürmüştü. Bu sırada Erol'a refakat eden polis memurlarından Muhammet Uz şehit olmuş, Fatih Seven de yaralanmıştı.

DİĞER POLİS DE 10 GÜN SONRA KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

Tedavisinin ardından taburcu edilen Fatih Seven izne ayrılmış, olaydan 10 gün sonra da evde kalp krizi geçirmiş, kaldırıldığı hastanede ise kurtarılamamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Slovenya, Filistin devletini tanıma kararı aldı

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah filmi oyuncuları kim? Eyvah Eyvah filmi konusu ve Eyvah Eyvah özeti! #128250 ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kripto yasası Meclis'ten geçti mi? Kripto varlıklara ilişkin düzenleme ne oldu? Serdar Sertçelik kimdir, Serdar Sertçelik yakalandı mı? #129300 31 Mayıs okullar tatil mi? 31 Mayıs Cuma günü okul var mı, resmi tatil mi? Yarın okul var mı? Ayak başparmak çıkıntısı Bunyon-Halluks Valgus nedir? Bunyon nasıl düzelir? Arnavutköy Belediyesi hangi parti? Arnavutköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Arnavutköy yerel seçim sonuçları! Ahmet Uğurlu hasta mıydı? Ahmet Uğurlu hastalığı neydi? Maaşlar bayramdan önce yatar mı? Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak? 31 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 31 Mayıs burç yorumları nedir?
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

title