Haberler

Özel Çocuklardan Başkana Davet

Güncelleme:

Başkan Karaosmanoğlu'na konuk olan Özel Peteğim'in özel öğrencilerinden Kübra, kendisini okulda kahvaltıya davet etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Özel Peteğim Özel Eğitim Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Erkaya ile beraberindeki heyeti kabul etti. Heyette yer alan özel çocuklardan Kübra, Başkan Karaosmanoğlu'nu okulda kahvaltıya davet etti, kahvaltıyı da kendisi hazırlama sözü verdi.

ÖZEL PETEĞİM'DEN ZİYARET

Özel Peteğim Özel Eğitim Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Erkaya, okul müdürü Gülser Öğütçen, Büyükşehir Meclis Üyesi Hasan Kırlı ile okulda eğitim gören öğrencilerden Nurgül Ayaz, Fatma Yalvaç ve Kübra Dişli, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Okulda 183 özel çocuğun eğitim aldığı bilgisini veren Erkaya ile beraberindekiler, kendilerine katkılarından dolayı Başkan Karaosmanoğlu ile Büyükşehir'e teşekkür etti.

ONLAR BİZİM MELEKLERİMİZ

Çocuklarla yakından ilgilenen ve sıcak bir atmosferde sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, ''Özel çocuklarımız bizim meleklerimizdir. Onları çok seviyoruz. Onların daha güzel, daha mutlu bir yaşam sürmeleri ve hayata katılımları için çalışıyoruz. Onlar da bu sevgimizi gönülden hissediyor'' şeklinde konuştu. Ziyarette özel öğrenciler, Başkan Karaosmanoğlu'na okulun halı dokuma atölyesinde ördükleri Türk Bayrağı'nı hediye etti.

KENDİ ELLERİYLE HAZIRLAYACAK

Başkan Karaosmanoğlu ile samimi bir atmosferde sohbet eden Kübra ise, okulda kahvaltıya davet etti. Kübra, çok sevdiği Başkan Karaosmanoğlu'na kendi elleriyle kahvaltı hazırlayacağını da söyledi. Okulu sık sık ziyaret ettiğini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, Kübra'nın bu güzel daveti üzerine en kısa zamanda kahvaltıya geleceğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Hasan Kırlı Zeynur Özel Güncel Haberler

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

CHP'li Yazgan'dan AK Parti için sert sözler: Kılımız kıpırdamaz

CHP'li Yazgan'dan AK Parti için sert sözler: Kılımız kıpırdamaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title