Haberler

Özdilek'in Oyun Odası Açıldı

Güncelleme:

Kartepe Dürdane Özdilek İlköğretim Okulu'nun Oyun Odası açıldı.

Açılışını Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı'nın yaptığı oyun odasında zeka oyunları ve kitap okuma köşesi yer alıyor. Odada kullanılan materyallerin yüzde doksanı tahtadan yapılmış oyuncaklardan oluşmakta. En dikkat çeken oyuncak, öğrencilerin ilk kez karşılaştığı ses ağacı.

Oyun odası hakkında bilgi veren Okul Müdürü Tüncer Cabak; oyun odasının belki de Kocaali'de ilk olduğunu, odanın amacının, özellikle okula yeni başlayan öğrencilerin, okula uyumunu hızlandırmak ve boş zamanların değerlendirilmesi olduğunu belirtti. Tüncer, odanın yapımında emeği geçen Okul Aile Birliğine, velilere ve katkılarından dolayı Kaymakam Ünaldı'ya teşekkür etti.

YENİ BİR PROJE DAHA

Kaymakam Ünaldı; bu projenin Kartepe'deki bütün okullarda yaygınlaştırılacağını ve gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti. Ünaldı" bu projelerin uygulanabilirliği yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz bütün okullarımıza oyun odası açmak. Yavrularımızın kitap okuması ve zekayı geliştirmeye yönelik oyunlar oynamasına imkan verecek bu odalar, okula uyumu da kolaylaştıracak" dedi.

Açılışa Ünaldı'nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kayabaş, Okul Aile Birliği, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ünaldı Kocaali Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title