Haberler

Otoparkta Sıkıştı! Cep Telefonu Yüzünden İlginç Bir Kazanın Kurbanı Oldu

Güncelleme:

Çin'de, cep telefonu ile ilgilenirken önüne bakmayıp bir otoparkın garajına dalan kadın, otomatik sistem harekete geçince ilginç bir kazanın kurbanı oldu.

Çin'in Nanjing City şehrinde bir kadın, cep telefonuna bakarak yürümesinin bedelini az kalsın hayatıyla ödüyordu. Bir kapalı otoparkın araçları otomatik olarak hareket ettiren garaj bölümüne giren kadın, ne yapacağını bilmez halde etrafını bakarken üstüne doğru gelen bir aracın altında kaldı.

DURUMU İYİYE GİDİYOR

Cep telefonu ile ilgilendiği için önüne bakmayan kadın, yanlışlıkla park yerine dalınca sistem onu önce bir kat aşağı indirdi sonra ise bulunduğu yere doğru bir otomobili sürükledi. Kafasını telefonunda kaldırınca şoke olan kadın, kaçmak yerine olduğu yerde bekleyince ezilmekten kurtulamadı. Dikkatsiz kadının bir dizi ameliyat geçirdiği ve sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Nanjing Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Bekir şengün:

Bu gibi insanlara TLFON sapığı diyorum.

1
0
yanıtYanıtla
Eren:

Günlük yaşamın bir parçası haberleşme amaçlı kullanılan cep telefonları tehlike saçıyor kimisi kulaklıkla müzik dinler tren kornasını duymaz tren çarpar ölür kimisi çukura düşer dikkat etmek lazım olurolmaz her yerde telefonla görüşme yapılmaz nedir bu artık haberdeki bayan adeta dışdünya ile bağını kesmiş durumda çevremizdede bazen benzeri insanları görüyoruz .

1
0
yanıtYanıtla
elöööö my darling...:

teknoloji illada herzaman faydali diye bir kural yok kullanmasini bilmeyen MALLAR icin :)))))))

1
0
yanıtYanıtla
İlker öztürk:

Yalnız haberin başlığı hatalı. Telefon yüzünden denilmiş. Oysaki bu kadın mallığı yüzünden düşmüş. Telefonun suçu yok yani.

0
0
yanıtYanıtla
Fako:

Telefon bundan daha akıllı

0
0
yanıtYanıtla
Adı varda yok:

Araba Nasıl eziyor durmuş vaziyette değilmi görmüyormu kadını. ..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title