Haberler

Osmaniye'de maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimi

Güncelleme:

Osmaniye'de maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimiOSMANİYE'de maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimi gerçekleştildi.

Osmaniye'de maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimi

OSMANİYE'de maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimi gerçekleştildi.

D400 Karayolu, İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi civarındaki polis uygulama noktasında, 'Sağlık için hepimiz için' sloganı kapsamında, araç sürücülerine yönelik maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimi gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Tombul, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile kurum müdürleri, araç sürücülerini koronavirüs tedbirleri kapsamında, maske takılması ve hijyen kurallarına uyulması yönünde uyardı. Denetim ekipleri, daha sonra kent merkezi başta olmak üzere tüm yaşam alanlarında rehberlik edici ve bilgilendirme çalışmaları yaptı.

Denetimler sırasında, maske takıp sosyal mesafeye uyan vatandaşları bilgilendiren Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, "Fakındalık yaratmak için Türkiye çapında bilgilendirme amaçlı denetimler yapılıyor. İşyerlerine maskesiz hiç kimse alınmaması gerekiyor. Koronavirüs salgınıyla hep birlikte mücadele etmeliyiz. Şehir dışından gelenler, sağlık birimleriyle irtibat kurup kendilerini 14 gün karantina almaları gerekiyor. Biz bunların hepsini takip edemeyiz. Bu anlamda vatandaşlarımızın da duyarlı olmasını bekliyoruz.Hem sizin hem bizim sağlığımız için bu kurallara dikkat etmemiz gerekiyor. " dedi.

Gün boyu, pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, taksiler ve tüm yaşam alanlarında, rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlere denetimlerin süreceği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Müdürlüğü D-400 Karayolu Koronavirüs Osmaniye Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title