Haberler

Osmancık'ta Vergi Haftası Kutlama Etkinlikleri

Güncelleme:

Osmancık İlçesinde 24. Vergi Haftası Kutlamaları Çeşitli Etkinliklerle kutlanıyor.

Çorum'un Osmancık ilçesinde Osmancık Malmüdürlüğü tarafından Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Osmancık Malmüdürü Hüseyin Zengin ile malmüdürlüğü personelinin Kaymakamlık Bahçesindeki saygı duruşu ve Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ile başlayan kutlamalar, hafta boyunca çeşitli etkinliklerle devam etti.

Osmancık Malmüdürü Hüseyin Zengin, "Vergi Haftası'nın 24. 'sünü kutladığımız bu yıl, Önce Ülkemize, mükelleflerimize ve personelimize hayırlı olsun dileklerimizi ileterek, daha çok vergi daha güçlü Türkiye için gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Malmüdürü Zengin "Kutlamalar çerçevesinde hafta boyunca çeşitli kurum, kuruluş, sivil toplum örgütü ve okul ziyaretlerin yapıldığını, en yüksek gelir ve kurumlar vergisi ödeyen mükelleflere Teşekkür Belgeleri verdiklerini, Vergi haftası ile okullarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüller verdiklerini, hafta nedeniyle personelimiz kan bağışı kampanyasına katılarak, ülke için kan bağışında bulunduklarını ve çok çeşitli etkinliklere imza attıklarını" belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Zengin Osmancık Çorum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title