Haberler

Para Para Para Filmi Tanıtıldı

Güncelleme:

Çorum Osmancık'ta Yönetmenliğini Ömer Sarıkaya'nın yaptığı uluslararası dev kadrolu "Para, Para, Para"filminin tanıtım kokteylli Osmancık'ta yapıldı.

Osmancıklı hemşerimiz Birgül Yılmaz’ın yapımcılığını, senaristliğini ve başrol oyunculuğunu üstlendiği, yönetmenliğini Ömer Sarıkaya’nın yaptığı “Para, Para, Para”filminin tanıtım kokteylli Osmancık’ta yapıldı.

Atahan Park’ta düzenlenen komedi filminin kokteyli Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, filmin yönetmeni Ömer Sarıkaya, senaristi ve başrol oyuncusu Birgül Yılmaz, Hayati Akbaş, tiyatro, sinema ve dizi sanatçısı Tomris Çetinel, Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Caroline rolünde oynayan Wilma Elles, Fatmagülün Suçu Ne? adlı dizide Şemsi karakteri ile bildiğimiz Zühtü Erkan, senarist ve dizi oyuncusu Recep Sarı, 90’lı yıllarda "Endi-Pol"den bildiğimiz Paul Dwyer, dizide yer alan yerel halktan Bilgehan Geniş, Levent Macar, Fatma Geniş, Mustafa Potuk, Murat Karabacak, filmin Avrupa’dan gelen görüntü yönetmenleri Chris Sparrows, Richard Osborne ve filmin ses yönetmeni Gürcistan asıllı Beka Kuparasshvili, filmin sponsorları ile çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Kokteyl süresince katılımcı davetliler oyuncularla bir araya gelerek bol bol fotoğraf çekinip film hakkında konuşurken film oyuncusu Milli Damadımız Paul Dwyer “Kilt” olarak bilinen İskoçya’nın ulusal kostümü ile renk kattı.

Gecenin ev sahibi yönetmen Ömer Sarıkaya filmin çekimleri için gerekli olan tüm koşulların sağlandığını ve film için bu gün saat 10.00’da Atahan Park’ta çekilecek olan sahne ile start verileceğini söyledi.

FİLMİN TEKNİK DONANIMI VE EKİBİ AVRUPA’DAN

Mezopotamya” filminin yönetmeni Ömer Sarıkaya Osmancık’ta çekimlerine bu gün başlayacakları “Para Para Para” adlı komedi filmi ile dev oyuncu kadrosunu ve Avrupa ülkelerinden gelen teknik ekibi bir araya getirdi.

Uluslar arası bir ekiple Osmancık’ta çekimlerine başlanan “Para,Para,Para” adlı komedi filminin görüntü yönetmenleri Chris Sparrows İngiliz, Richard Osborne İtalyan ve filmin ses yönetmeni Gürcistan asıllı Beka Kuparasshvili. Her biri kendi alanında başarılı isimlerin yer aldığı filmin çekimleri Osmancık şehir merkezinde devam edecek. Osmancık Atahan Park’ta düzenlenen kokteyl ile tanıtımı yapılan filmin galası ise 19 Eylül Cuma günü saat: 19. 00′da Çorum Anitta Otelde yapılacak.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Sarıkaya Osmancık Çorum Kültür Sanat Kültür Sanat Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ArifmobilWeb@haberler.com:

Çok güzel

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title