Haberler

Osman Gazi'yi Anma Şenlikleri Kartal'da Gerçekleştirildi

26’ncı Osman Gazi’yi Anma Şenlikleri, Kartal Meydanı’nda düzenlendi.

26'ncı Osman Gazi'yi Anma Şenlikleri, Kartal Meydanı'nda düzenlendi.

Bilecikliler tarafından her yıl düzenlenen Osman Gazi'yi Anma Şenlikleri'nin 26'ncısı, Kartal Meydanı'nda gerçekleştirildi. Kartal Belediyesi'nin katkıları ile düzenlenen 26'ncısı Osman Gaziyi Anma Şenlikleri, iki gün boyunca renkli etkinliklere sahne oldu.

Yöresel sanatçılar eşliğinde gerçekleştirilen Osman Gaziyi Anma Şenlikleri ile ilgili açıklama yapan Bilecikliler Derneği Başkanı İbrahim Yılmam, "Bu sene 26'ıncısını Kartal Meydanı'nda düzenlediğimiz Osman Gazi'yi Anma Şenlikleri'nin amacı, Bilecikli hemşerilerimizi bir araya toplamak, onları kaynaştırmak ve Bilecik'imizin güzelliklerini, örf ve adetlerimizi tanıtmak ve Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Gazi'yi anmaktır. Türkiye'nin her yerinden Bilecik'i seven dostlarımız, hem reklam hem de katkı sağlamak ve bu güzel organizasyonda yer almak isteyenler, bu yıl Kartal Meydanı'na gelmiştir. Bizim bu organizasyonu yapmamızda emeği geçen, geçtiğimiz yıl Türkmen Beyi seçtiğimiz Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Kartal Meydanı'nda gerçekleşen Osman Gazi'yi Anma Şenlikleri'ne Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Fethi Gürer, Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Efrahim Deveci, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Kartal CHP İlçe Yöneticileri ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker katıldı. Bu yıl Oba Beyi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker seçildi.

Kartal Belediyesi'nin katkılarından dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz adına verilen teşekkür plaketini ise Kartal Belediyesi Başkan Vekili Gülceman Fidan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in elinden aldı. Bilecikliler Derneği yöneticileri, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Efrahim Deveci ve Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin'e de şenliğe yapmış oldukları katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Kartal Belediyesi Başkan Vekili Gülcemal Fidan, yaptığı açıklamada, şenliği çok anlamlı bulduğunu söyledi. Fidan, "Kartal Meydanı'nda Bilecikli kardeşlerimizin buluşmasından dolayı çok mutluyuz. Tarihimizi unutmamamız çok önemli. Kartal Belediyesi olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, bu gibi etkinliklere değer vermekte, yapılacak olan etkinliklerde elinden geldiğince yardım etmektedir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Belediyesi Gülcemal Fidan Osman Gazi Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title