Haberler

Orion'dan Sürpriz Hediyeler

Güncelleme:

Orion mağazalarında Anneler Günü kampanyaları başladı.

Mağazaların %50'ye varan indirim fırsatları ve annelere özel ürünleri yanında Orion'un da bir hediye kampanyası var. Annesi için hediyesini Orion mağazalarından alanları sürpriz hediyeler bekliyor.

Anneler Günü alışverişlerini Orion'da yapanlar, evlerine iki hediye ile dönüyor. Orion'daki ünlü markalardan Anneler Günü'ne özel cazip indirim ve kampanya fırsatlarıyla anneniz için aldığınız hediyeler, size de hediye kazandırıyor.

10 Mayıs Perşembe günü başlayan hediye kampanyası 12 Mayıs Cumartesi gününe kadar sürüyor. Kampanya süresince Orion mağazalarından 100 TL ve katlarında alışveriş yapanlar, Hediye Çarkı'ndan sürpriz hediyeler kazanıyor. Elektronik eşyadan aksesuara, çantadan sinema biletine çeşit çeşit hediyeler kazandıran hediye çarkı 16:00-18:00 saatleri arasında dönüyor. Yaptığınız alışverişlerin fişleriyle Orion Danışma'ya gidip fişlerinizi onaylatarak hediye çarkında şansınızı deneyebilirsiniz.

Markaların kampanya rehberi

Annelerine hediye seçmekte zorlananlar, nasıl bir hediye alacağına karar veremeyenler ve indirim fırsatlarından faydalanmak isteyenlere bu rehber yardımcı olacak. Orion tarafından hazırlanan kampanya rehberinde, markaların Anneler Günü fırsatlarını ve hediye önerilerini bulabilirsiniz.

Argan Sabun

Tamamen doğal olarak üretilen ve el yapımı natürel Argan ürünleri, annenize sağlıklı güzelliği sunuyor. Orion giriş katında yer alan Argan Sabun standından, Argan Krem ve Argan Peeling alanlara 20ml. Argan Yağı ve 25gr. özel sabun hediye ediliyor.

Batik

Geçtiğimiz aylarda Orion ailesine katılan Batik'te, annelere özel trikolar %50 indirimli. Yeni sezon ürünlerinde ise 2. ürüne %50 indirim kampanyası var.

English Home

Yatak örtülerinde %50, dekoratif onlarca aksesuarda %25 indirim uygulanıyor. Mutfak ve banyo aksesuarları, sepetler, mumluklar, şamdanlar, aynalar, çok beğenilen onlarca aksesuar ve hediyelik eşyayı %25 indirimle alabilirsiniz.

İz Optik

Ünlü gözlük markaları %25 indirim fırsatıyla satılıyor. Yaza hazırlandığımız bugünlerde şimdi güneş gözlüğü almanın tam zamanı. Sezon başındaki bu indirimi kaçırmayın. Hem anneniz hem kendiniz için bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.

Karaca

Tam 44 parçadan oluşan şık ve modern kahvaltı takımları, Orion üst kattaki Karaca mağazasında 267 yerine sadece 139 TL'ye satışa sunuluyor.

Kervan

Geleneksel Anneler Günü kampanyası Kervan'da başladı. Seçkin, gözalıcı, özel bir hediye arıyorsanız Kervan'ın "1 alana 2.'si bedava" kampanyası tam size göre.

Moda Kuaför

Orion alt katta hizmet veren Moda Kuaför'de, 13 Mayıs'ta manikür ve pedikür %15 indirimli. Boya işlemi yaptıranlara da kesim ücretsiz. Anneler ve kızları Moda Kuaför Orion şubesine gelerek, Anneler Günü'ne daha güzel ve bakımlı başlayabilirler.

Şık Çanta

Çorlu'da bulabileceğiniz en trendy, en moda, en kaliteli çantaların adresi Şık Çanta'da yüzlerce çanta %20 indirimli. Renk renk, model model çantalardan mutlaka biri anneniz için. Ayrıca çantalarınızı mükemmel tamamlayacak ayakkabı, kemer ve cüzdan seçenekleri de Şık Çanta'da.

Tabuu

Geçtiğimiz haftalarda Orion'da açılan ve büyük ilgiyle karşılanan, koleksiyonları çok beğenilen Tabuu mağazasında tüm giyim ve takı ürünleri %50 indirimli. Sadece anneler değil, tüm kadınlar bu fiyatlara bu ürünleri kaçırmamalı.

U.S.Polo

Bayan ürünlerinden yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişlerinize 25 TL'lik hediye çeki veriliyor.

YKM

Anneler Günü'ne özel seçilmiş kadın giyim ürünlerinde %50 indirim uygulanıyor. Dünyaca ünlü markaların prafümlerinde ise cazip indirimler var; 100ml. parfümler 50ml. fiyatına satılıyor. Orion YKM'deki elektronik ürünlerden yapacağınız alışverişlerde ise ikinci ürüne, yarı fiyatına sahip olabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anneler Günü Kervan Moda Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title