Haberler

Orion AVM Sevgililer Günü’nde Ev’lendirdi

Güncelleme:

Orion Alışveriş Merkezi'nin Düzenlediği "Mutluluk Dağıtıyoruz" Kampanyasının Talihlisi 14 Şubat'ta Yapılan Çekilişle Belli Oldu.

Aylardır beklenen ve Türkiye'nin neredeyse tüm illerinden binlerce kişinin katıldığı, "Mutluluk Dağıtıyoruz" kampanyası sonuçlandı. Orion alt katında 14 Şubat Pazartesi günü saat 16:00'da yapılan çekiliş ile Çorlu'dan Arif Fidan, Orion'un hediyesi olan Armada City'deki daireyi kazandı. Dairenin yanı sıra hediye olarak verilen Citroen C3'ü yine Çorlu'dan Mehmet Alp, Citroen DS3'ü ise Serkan Samangül kazandı.

Orion AVM'de 19 Ağustos'ta başlayan ve 2 Şubat'ta sona eren "Mutluluk Dağıtıyoruz" kampanyasının çekilişi, Sevgililer Günü'nde yapıldı. Orion alt katında gerçekleştirilen Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında yapılan çekiliş, Çorlu 6. Noteri ve Orion müşterilerinin huzurunda saat 16:00'da başladı.

İlk olarak asil talihlilerin, ardından yedek talihlilerin belirlendiği çekilişte kazanan numaralar şöyle :

Armada City'den 1+1 daire kazanan asil talihli 096078 numarasıyla Arif Fidan

Citroen DS3 otomobil kazanan asil talihli 094559 numarasıyla Serkan Samangül

Citroen C3 otomobil kazanan asil talihli 183461 numarasıyla Mehmet Alp

Armada City'den 1+1 daire kazanan yedek talihli 060839 numarasıyla Sevinç Alemdar

Citroen DS3 otomobil kazanan yedek talihli 073390 numarasıyla Cemil Yılmaz Gezgin

Citroen C3 otomobil kazanan yedek talihli 112437 numarasıyla Seçim Seçil Keskin

Orion'da 5 aydan fazla süren kampanya 2 Şubat 2011 Çarşamba günü sona ermişti. Bu süre boyunca yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı kampanyada 200 bine yakın şans numarası dağıtıldı. Gün içerisinde 50 TL ve üzerinde alışveriş yapan müşterilerin şans numarası aldığı kampanyaya neredeyse tüm Türkiye'den katılım oldu.

Orion'dan ev ve araba kazanan asil talihlilerin, hediyelerini alabilmeleri için en geç 5 Mart Cumartesi gününe kadar nüfus cüzdanlarıyla birlikte Orion Yönetim Departmanı'na başvurmaları gerekmekte. Bu tarihe kadar başvuruda bulunmayan asil talihlilerin hakkı sona ermekte ve hediyeleri alma hakkı yedek talihlilere geçmekte. Asil talihlilerin başvurmaması durumunda yedek talihlilerin başvuru hakkı ise 20 Mart'a kadar sürecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title