Haberler

Orhangazi'de freni boşalan otomobil park halindeki araca çarptı

Güncelleme:

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde frenleri boşalan bir otomobil, yokuş aşağı inerek park halindeki bir araca çarptı. Kazada otomobilde bulunan sürücü ile eşi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Frenleri boşalan otomobil park halindeki otomobile çarparak durabildi

BURSA - Bursa'nın Orhangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde Atatürk Caddesi ile Kurtuluş Sokak'ın birleştiği kavşakta meydana gelen trafik kazasında yaşlı çiftin içinde olduğu otomobil yokuş aşağı inerken otomobilin frenlerinin boşalması ile kontrolden çıktı. Park halindeki otomobile çarpan ve otomobili sürükleyerek durabilen otomobildeki yaşlı çift yaralandı.

Kaza saat 16.45 sıralarında Orhangazi'de Hürriyet Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre İbrahim Kozan idaresindeki 16 CFP 05 plakalı otomobil Atatürk Caddesinden yokuş aşağı indiği esnada bir anda frenleri boşaldı.

Park halindeki araca çarpıp sürüklendi

Kontrolden çıkan otomobil park halindeki 16 VT 666 plakalı bir otomobile çarptı. Çarpmanın şiddeti ile birlikte park halindeki otomobili sürükleyen otomobil yaklaşık 40 metre ileride durabildi. Kazada otomobil sürücüsü İbrahim Kazan ile birlikte yanında bulunan eşi Zekiye Kozan yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. ilk müdahaleleri araç içinde yapılan yaşlı çift Ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaşlı çiftin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirlendi. Kazaya karışan araçların çekici ile olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik de normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Bursa Yaralanma Trafik Kazaları 3.Sayfa Otomobil Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title