Haberler

Ören Bayan'ın Eski Sahibi ve Eşi Evinde Ölü Bulundu

Güncelleme:

İstanbul Ortaköy'de lüks bir sitede oturan Ören Bayan'ın eski sahipleri Jak Karako - Georgia Karako çifti evlerinde hunharca öldürüldü.

İstanbul Ortaköy, Mediko -2 Sitesi’nde oturan Ören Bayan'ın eski sahipleri Jak Karako (77) - Georgia Karako (69) çifti evlerinde ölü bulundu.Karako çiftini, bıçakla öldürmeye çalışan, daha sonra kaçtıkları odada hunharca öldüren kişilerin bakıcı olduğu öne sürüldü.

OĞLU ULAŞAMADI, KOMŞULARA HABER VERDİ

Cinayet, Karako çiftinin Çeşme'de tatil yapan oğlu İzzet Karako'nun, anne ve babasına telefonla ulaşamayınca komşulara haber vermesiyle ortaya çıktı. İzzet Karako'nun, isteği üzerine öğle saatlerinde kapıyı kırarak eve giren komşular, çifti üst kattaki odada bıçaklanmış halde buldu.

TÜRKMEN KARI-KOCA BIÇAKLADI

Site polis tarafından abluka altına alındı. Karako çiftinin bakıcılığını yapan Türkmen çift ise şüpheli olarak aranmaya başladı. Polisin olay yerinde incelemesi sürerken iddiaya göre çifti soymak isteyen Türkmen karı-koca önce ev sahiplerini bıçakladı.

ÇİFT KENDİNİ ODAYA KİLİTLEDİ

Bıçaklanan çift, evin üst katına kaçarak bir odaya kendilerini kilitledi. Zanlılar, Karako çiftini etkisiz hale getiremeyince bu kez kaçmak istedi.

DOĞALGAZ BORUSUNU PATLATIP ÖLÜME TERK ETTİLER

Ancak Karako çiftinin hayatta kalma ihtimalini düşünen zanlılar, iddiaya göre bu kez evdeki doğalgaz borusunu patlatarak çifti ölüme terk etti.

Çiftin ölüm nedeninin otopsi sonrası ortaya çıkacağı ve cinayetin çok yönlü olarak araştırıldığı açıklandı.

İlgili Haberler

EVDEN BİR ŞEY ALINIP ALINMADIĞI ARAŞTIRILIYOR

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından cinayetin işlendiği evde geniş çaplı bir inceleme başlatıldı; parmak izi ile kıl ve saç araması yapıldı. Bulunan örneklerin DNA profillerinin çıkarılacağı öğrenildi. Evden bir şey alınıp alınmadığının tespit edilmesi için ise çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

3 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Çiftin kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından netleşeceğini ifade eden yetkililer, hırsızlık olup olmadığının da evdeki araştırmanın ardından ortaya çıkacağını belirtti.

Komşular olaya ilişkin açıklama yapmazken, güvenlik görevlileri ailenin bakım ve ihtiyaçlarının yabancı uyruklu bir çift tarafından karşılandığını ve zaman zaman aile fertlerinin çifti ziyarete geldiğini söyledi.

Polis, Türkmenistan uyruklu bakıcı çiftin dışında kimliği belirlenen bir şüphelinin daha arandığını bildirdi.

ÖREN BAYAN’IN ESKİ SAHİPLERİNDEN

Cinayete kurban giden Jak Karako, Türkiye’nin en ünlü iplik markalarından Ören Bayan’ı kurucularından biri. Karako ile Moiz Dana 1968’de Ören Bayan’ı İstanbullu bir Rum’dan satın aldı. Marka, Türkân Şoray’ın oynadığı reklam filmleri ile bilinirliğini yükseltti. 1990’lara gelindiğinde ise Moiz Dana ve Jak Karako işleri oğulları izzet Karako ve Metin Dana’ya devretti. Sonraki yıllarda mali sıkıntı yaşayan Ören Bayan’ı ise bir başka şirket satın aldı. Moiz Dana ise, 2009 yılında Amerika’ya giderken yolda yaşamını yitirmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ören Bayan İstanbul Çeşme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

murat:

bilip bilmeden konuşmayın ölen iş adamını çok yakinen tanıyorum arkadaşımın patronu okadar iyi bir insanmışki işcilerine okadar çok deger veriyoprmuşki anlat anlat bitiremezdi yahudi ermeni olması önemli değil önemli olan insan olması

50
1
yanıtYanıtla
ŞENOL:

yahudiler rumlar ermeniler ve süryaniler bu memleketin çeşitli renkleridir ve çok azdırlar bu memlekete bir zararlarıda yoktur onlara zarar verilmemesi gerekir

39
12
yanıtYanıtla
atillaati2020112@gmail.com:

bosnalılar da sırplarla yaşarken aynen böyle düşünüyordu, 1. dünya savaşında da Türkler böyle düşünüyordu ellerine fırsat geçtiği anda palalarla hamile Türk kadınlarını dogradılar sen uyumaya devam et.

yanıt0
yanıt0
mehmet orakciorakci_96@hotmail.com:

HADISI SERIF ( HIC BIR YAHUDI YOKTUR KI, KALBINDE BIR MUSLUMANI OLDURMEK NIYETINDE BULUNMASIN. . ) Yahudiler daima bu musluman turk milletine dusman korukler fitne atesler rumlari pkk ermeniyi daima bize karsi fitneler. . . bunu boyle bil ve arastir . . .

yanıt0
yanıt0
şenolsenolkaplan1@hotmail.com:

ben dedesinin yedi kardeşi sırplar tarafından kesilmiş yugoslavya göçmeni bir türküm ve türk milliyetçisiyim benim dediğim şu anda bir zararları yok ve bize kültürel bir emanettirler olaya öyle bakmanızı öneririm

yanıt0
yanıt0
mercimmercim@gmail.com:

MEHMET ORAKCI BEY, ben bir yahudiyim benim hic bir zaman kalbimden boyle bir sey gecmedi. bence sen tam tersini soylemek istemissin.

yanıt0
yanıt0
tonik:

bu isin yahudisi müslümani yok . . . idam. . .

42
3
yanıtYanıtla
tc capulcu:

azınlıklar katlediliyor. . hükümet istifa. . . !

12
28
yanıtYanıtla
ENSARİ:

yahudiye üzülmüşsünüz hee. israil çocukları sizi.

14
24
yanıtYanıtla
bernabarnahh@gmail.com:

Ne aptal bir anlatis bu ENSARI. Utan! Israil icinde yahudi ve musluman irklarindan olan insanlarin oldugu bir ulke. Her yahudiyi Israile baglamak ne kadar aptalca. Halbuki hayatinda Israille alakasi olmayan o kadar cok yahudi varki dunyada. Senin dusundugun her almanin Nazi olmasi yada her muslumanin terrorist diye dusunulmesiyle ayni cizgide yani tam anlamiyla MANTIKSIZLIK VE HATTA APTALLIK !

yanıt0
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title