Haberler

Operasyonları Protesto Eden HDP'li Gruba Taşlı Saldırı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Sur, Şırnak'ın Cizre ve Silopi, Mardin'in Dargeçit İlçesi'ndeki sokağa çıkma yasağı uygulanmasını protesto eden bir grup Malatya'da saldırıya uğradı.

Malatya'da Doğu'daki operasyonların durdurulması için eylem yapan HDP'li gruba, başka bir grup taşlarla saldırdı. Polisin gaz sıkarak müdahale ettiği olaylarda 5 kişi atılan taşlardan yaralandı.

TAŞLARLA SALDIRDILAR

HDP ve DBP'nin öncülüğünde İnönü Caddesi Kız Meslek Lisesi önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik grup PTT önüne kadar yürüyüş yaptı. Ellerinde 'Barış' yazan flamalarla yürüyüş yapan grup, PTT binası önüne geldiğinde başka bir grup taşlarla saldırdı. Bu sırada atılan taşlardan yaralandığı iddia edilen 5 HDP'li olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

POLİS BİBER GAZIYLA MÜDAHALE ETTİ

Polis açıklama yapmak isteyen grubu çember içerisine alırken, yeniden toplanan karşıt görüşlü grup tekrardan gruba saldırmak istedi. Çevik Kuvvet polisleri zaman zaman biber gazı sıkarak olaylara müdahale ederken, HDP'li grupta yerdeki taşlarla karşılık verdi. Grup birbirlerine karşılıklı olarak taş atarak saldırırken, polis iki grubu da güçlükle uzaklaştırdı.

POLİSLER HDP'Lİ GRUBU ÇEMBERE ALDI

Bu sırada çevrede toplanan çok sayıda vatandaş HDP'li gruba tepki gösterdi. HDP'li grup polislerin çemberinde binalarına kadar götürülürken zaman zaman gerginlik devam etti. HDP'li grup arasında yaralananlar içinde HDP'li eski Milletvekili Sabahat Tuncel'in amcası Mehmet Tuncel'de bulunurken polis olayların büyümemesi için HDP'nin bulunduğu sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı. Grupların binalarına geri dönmesi ile olaylar yatıştı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sabahat Tuncel Malatya Politika Güncel Haberler

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 5 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ 2024! Emekli bayram ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi hesaplara ayın kaçında yatacak? BARAJ DOLULUK ORANLARI 5 HAZİRAN | İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? İSKİ baraj doluluk oranı! Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

500

Yorumlar (629)

kayısı:

Bende kürdüm ama HDP Bizleri temsil edemez.ne dinimizde ne adetlerimiz uymaz

225
22
yanıtYanıtla
KOMANDO44:

BİZLER BATDAL GAZİNİN TORUNLARIYIZ. BURASI BATI İLLERİ DEĞİL İSTEDİĞİNİZ GİBİ EYLEM YAPAMAZSINIZ. BİZİM VATAN SEVGİMİZ BALKONLARA BAYRAK ASIP KOLUMUZA ATATÜRK DÖVMESİ YAPTIRMAKTAN İBARET DEĞİLDİR. BİZİM MEMLEKETİMİZDE KİMSE HAİNLİK EDEMEZ. EDENDE CEVABINI ALIR SİZ O POLİSLERE DUA EDİN . HALK SIRF ONLAR ZARAR GÖRMESİN DİYE BIRAKMIŞTIR SİZİ. AMA RESMİNİZİDE ÇEKMİŞLERDİR. BİZDE HAİNLER UNUTULMAZ. İNŞALLAH YÜCE ALLAHIN 99 ADIYLA KAHIROLURSUNUZ. AMİN

205
2
yanıtYanıtla
İSLAM GÜNEŞİ:

ALLAH BU DİNİN ÖZÜNDEN ÇIKMIŞ İSLAMI TERKETMİŞ IRKÇILIK İLLETİNE SARILMIŞ TÜRKLERİ ISLAH ETSİN . . . YOLUNUZ YOL DEĞİLDİR. . . .

15
180
yanıtYanıtla
HAYRİ:

ALLAH bu dinden uzaklaşmış laik komünist leri de kahretsin

yanıt16
yanıt3
HAYRİ:

CEVABI YAYINLAMAYANLARIDA ALLAH KAHRETSİN

yanıt4
yanıt2
muros:

alahu ekber diyip adam kesen , yakan yobazlar allah belanizi versin

5
174
yanıtYanıtla
muros:

evet dinsizim sana ne lan katil ruhlu inan musveddesi

yanıt2
yanıt3
xxx:

İYİ YAPMIŞLAR. . . .

133
23
yanıtYanıtla
bazukacı:

malatyalılar sizinde gününüz gelecek

31
101
yanıtYanıtla
UYANNNN EY MİLLETİM:

KAHROLSUN PKK YAŞASIN TÜRK KÜRT KARDEŞLİĞİ

66
66
yanıtYanıtla
Tüm 629 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title