Haberler

    Onur Saylak

    Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitimini sürdürürken tiyatro oyunlarında görev alan Onur Saylak, Hisarbuselik dizisiyle ekran yolculuğuna başlar.

    Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitimini sürdürürken tiyatro oyunlarında görev alan Onur Saylak, Hisarbuselik dizisiyle ekran yolculuğuna başlar. Asi, Nefes, Hayat Ağacı ve Tuğba Büyüküstün ile Cansel Elçin’in de yer aldığı Gönülçelen...

    Kaynak: DailyMotion.com / Güncel

    Bilkent Üniversitesi Cansel Elçin Onur Saylak Politika Güncel Haberler

    Aydın'da orman yangınına müdahale eden uçak Bafa Gölü'ne düştü

    Aydın'da orman yangınına müdahale eden uçak Bafa Gölü'ne düştü

    Hayvan pazarında silahlı kavga! 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

    Hayvan pazarında silahlı kavga! 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

    Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

    Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

    Bakmadan Geçme

    Deliha ne zaman, nerede çekildi? Deliha ne zaman çıktı? Deliha hangi il ve ilçede çekildi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Arka Sokaklar 680. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 14 Haziran Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar CANLI izle! 14 Haziran Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Orman yangınına müdahale eden uçak düştü mü? Uçak nereye düştü, ne oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 14-15 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Esra Erol sezon finali ne zaman? Esra Erol ne zaman, hangi tarihte sezon finali yapacak? Esra Erol sezon finali mi yapıyor? 15 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 15 Haziran burç yorumları nedir? Bayramda otobanlar ücretsiz mi? Kurban Bayramında Kuzey Marmara ücretsiz mi, bedava mı? CANLI maç izle! (EURO 2024 MAÇLARI) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 14 Haziran EURO 2024 günün maçları nereden izlenir? Osmangazi köprüsü bayramda ücretsiz mi? Osmangazi köprüsü bayramda bedava mı, paralı mı? Çanakkale Köprüsü Kurban Bayramı'nda ücretsiz mi? Çanakkale Köprüsü bayramda bedava mı?
    Putin, ateşkes için Ukrayna'ya 2 şart sundu: Şartlar çok basit, hemen talimat vereceğim

    Putin, ateşkes için Ukrayna'ya 2 şart sundu: Şartlar çok basit, hemen talimat vereceğim

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title