Haberler

Onur Özbizerdik Bir Kez Daha Polis Tarafından Aranıyor

Güncelleme:

Onur Özbizerdik, daha önce feci şekilde dövdüğü öne sürülen sevgilisi Melisa Çakır'ı, zorla alıkoymak suçlamasıyla polis tarafından aranmaya başladı.

Onur Özbizerdik, zorla alıkoyma iddiasıyla yine polis tarafından aranmaya başlandı. Sevgilisi Melis Çakır'ı dövdüğü iddia edilen, gözaltında ise verdiği ifadesinde "Hatırlamıyorum" diyen Onur Özbizerdik, anne Zehra O.'nun "Kızımın hayatından endişe ediyorum. Zorla yanında tutuyor." şikayeti üzerine polis tarafından aranmaya başlandığı öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından soruşturma kapsamında onlarca adrese baskın yapıldığı ancak Onur Özbizerdik ve Melis Çakır'ın şu ana kadar bulunamadığı öğrenildi.

"ETKİLİ EYLEMDE BULUNUP BULUNMADIĞIMI HATIRLAMIYORUM"

Cezaevinden çıktıktan sonra birbiri ardına yaralama olayları gerçekleştiren Onur Özbizerdik, polis tarafından yakalanıp mahkemece serbest bırakılmasının ardından sevgilisi Melis Çakır'ı feci şekilde dövdüğü iddia edilmişti. Perişan bir halde polise başvuran Melis Çakır, Onur Özbizerdik'in kendisini dövdüğünü ve araçtan atarak kaçtığını söylemişti. Ancak bir süre sonra Melis Çakır, tekrar adliyeye başvurarak şikayetinden vazgeçmişti. Olayla ilgili daha sonra ifade veren Onur Özbizerdik ise "Mahkemeye çıktıktan sonra rahatsızlanmıştım. Bu nedenle ilaç almıştım. Melis otomobilde bağırıp çağırıyordu. Ona karşı bir eylemde bulunup bulunmadığımı hatırlamıyorum" demişti.

ANNE KAYIP MÜRACAATI YAPTI

Ancak Melis Çakır'ın annesinin önceki gün kızı Melis Çakır'ın kayıp olduğu yönündeki şikayet üzerine Onur Özbizerdik bir kez daha polis tarafından aranmaya başlandı. Anne Zehra O. yaptığı şikayette kızının hayatından endişe duyduğunu belirterek "Beni telefonla aradı. Kızıma kötülük yapacağını söyledi. Bu sırada kızım telefonu alıp benden yardım istedi. Ancak daha sonra telefon kapandı. Bir daha da açılmadı" dedi.

ŞU ANA KADAR HİÇ BİR YERDE BULUNAMADILAR

Bu gelişme üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği tarafından soruşturma açıldı. Polis ekipleri şu ana kadar Onur Özbizerdik ve Melis Çakır'ın bulunabileceği onlarca adrese baskın yaptı. Ancak yapılan aramalarda Onur Özbizerdik ve Melis Çakır bulunamadı. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü söylediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Onur Özbizerdik Yaşam Güncel Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Bakmadan Geçme

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (13)

ayçaa:

yarına seninde ölüm haberin gelir. . burası türkiye

55
0
yanıtYanıtla
SORUMLUSU KİM OLACAK?:

POLİS YAKALIYOR, SAVCI BIRAKIYOR, POLİS YAKALIYOR SAVCI BIRAKIYOR. . . İLLÂ BİRİNİ ÖLDÜRMESİ Mİ LAZIM CEZAEVİNE GİRMESİ İÇİN? GECE KULÜBÜNDE GÖZ GÖRE GÖRE ADAMIN BACAĞINA SIKIYOR, BÜTÜN KAYITLARDA SUÇ SABİT AMA ADAM BİR GECE GÖZALTINDA TUTULUP ERTESİ GÜN SERBEST BIRAKILIYOR. . ŞİMDİ BU ÇOCUK ''''LAN BEN NE YAPSAM BENİ TUTUTUKLAYACAK KİMSE YOK'''' DEYİP DE BİRİNİN CANINA KAST ETSE VE ÖLDÜRSE, ACABA SUÇLUSU BU ÇOCUK MU, YOKSA BUNU BİLE BİLE SERBEST BIRAKAN SAVCILAR MI? ADAM YARALAMANIN CEZASI BİR GÜN

22
0
yanıtYanıtla
ethem:

Bazı adilerin ancak kadınlara gücü yeter...şuna bak bak ümüğünü sıkı verecen kendini beğen mişin.....

8
0
yanıtYanıtla
vatansever:

farkındamısınız mafya geri hortladı mafya ne zaman hortlar ülkede adalet düzen kalmayınca hortlar Allah Türkiye Cumhuriyetini korusun

5
1
yanıtYanıtla
ALYA:

Onur gibi sevgilim olsun istiyorum )))))))

1
5
yanıtYanıtla
asker:

esek basi babasi. terbiyesiz, adamina rastlamamis, istanbulda silah cek sagina solluna ates et, benimde mekanim var gelde görüm, en ufak yanlis bir harekette yasadigina pisman olursun,

4
0
yanıtYanıtla
patso:

türk komedisi...

4
0
yanıtYanıtla
Kerem:

Bu kabadayi bozuntusunu artik haber yapmayin ltf..yeter ..geriliyoruz..

3
1
yanıtYanıtla
Dövlet bize bahmiyyyrrr!!!...:

Bi bitmedi bu kıronun haberleri de ya. . . zorla meşhur ettiniz at hırsızını.

2
0
yanıtYanıtla
neron:

Daha pkk dan korkan devlet mendupları mafyayamı söZ GEÇİRECEK BİZE PUTİN LAZIMMM GEREKENİ GEREKTİĞİ GİBİ YAPACAK ADAM

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title