Haberler

"Onlar Sayesinde Rahat Uyuyoruz"

Güncelleme:

JCI Elazı Genç Liderler ve Girişimciler Derneğinden Emniyet Müdürü ve Polis Merkezlerine ziyaret

İnsanlarımızın huzuru ve güvenliğini sağlamak amacıyla 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan ve aradan geçen 166 yıl müddetince 3-10 Nisan tarihleri arasında tüm Türkiye'de kutlanan Polis Teşkilatının kuruluşunun yıldönümünde Elazığ Emniyet Müdürlüğünün birçok ziyaretçisi oldu.

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Başkanı Yunus Genç ve Yönetim Kurulu Üyeler, Elazığ Emniyet Müdürü Ayhan BURAN'I makamında ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Yapılan ziyarette Emniyet Müdürü Ayhan Burhan tarafından çok samimi bir şekilde karşılanan dernek üyeleri, yaptıkları güzel hizmetlerden dolayı tüm emniyet mensupları adına İl Emniyet Müdürüne çiçek takdim ederek teşekkür ettiler. Daha sonar Bahçelievler Şehit Mustafa Demirci Polis Merkezini ziyaret eden dernek üyeleri burada Polis Merkezi amiri ve diğer çalışanlar ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Dernek Başkanı Yunus Genç; "Emniyet Teşkilatımız her zaman halkın refahı ve huzur için canlarını ortaya hizmet ediyorlar. 166 yıllık bir maziye sahip Emniyet Teşkilatının ilimizde yaptığı başarılı çalışmaları bizlerde yakından takip ve takdir ediyoruz. Bugün burada Müdür beyi ziyaret ederek şehrin gençleri olarak ilimizde yapılacak tüm faaliyetlerde yanlarında olduğumuzu belirttik. Emniyet Müdürümüz Sayın Ayhan Buran'ın şahsında tüm polis memurlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunar, ülkemiz ve milletimiz yolunda şehit düşen tüm emniyet mensuplarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet dileriz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayhan Buran Türkiye Elazığ Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

title