Haberler

Ömer Cihat Akay'ın Yeni Yıl Mesajı

Güncelleme:

Ömer Cihat Akay yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletçe birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, birbirimize sıkıca kenetlenmiş, daha güçlü, daha büyük bir ülke olarak, geleceğe daha bir umutla, güvenle bakarak yeni bir yıla daha giriyoruz. Türkiye, geride bıraktığımız son 10 yıl içerisinde sağlanan güven ve istikrarla hızla artan bir uluslararası itibara kavuşmuştur. Bu yönüyle ülkemiz Cumhuriyetin çağdaşlaşma hedefine şimdi her zamankinden daha yakındır.

Bizler AK Parti kadroları olarak, Türkiye'nin kalkınmasını, büyümesini hiçbir şekilde kesintiye uğratmamaya, her alanda ülkemize ve tarihsel sorumluluğumuza yakışan gelişme seviyesini yakalamaya, 10 yıl önce temele ilk harcı konulan büyük değişimi tamamlamaya kararlıyız. Türkiye, dünyada farklı inanç ve kültürler arasında şiddet ve nefretin giderek yaygınlaştığı bir süreçte, yüzyıllardır olduğu gibi bugün de barış içerisinde bir arada yaşamanın sembol ülkesi konumundadır. Farklı değerleri bir arada yaşatan, farklılıkları zenginlik kabul eden bir millet olarak, birlik, beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edeceğiz. 2013 yılının Türkiye için, İzmir için daha aydınlık, daha mutlu, daha müreffeh günler getirmesini diliyorum.

Gerek Türkiye genelinde, gerekse İzmir özelinde toplumsal hayata daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle başta İzmirli hemşerilerim olmak üzere herkesin yeni yılını kutluyor, 2013 yılının İzmir'e, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa hayırlar, bereketler ve barış getirmesini temenni ediyorum.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Cihat Akay Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title