Haberler

Öldürülen Doçentin Ailesi: Çete Sırlarını Bildiği İçin Öldü

Güncelleme:

Selçuk Üniversitesi'ndeki odasında öldürülen doçentin ailesi, 'Evladımız, çıkar amaçlı çetenin tüm sırlarını öğrendiği için öldürüldü." dedi.

Konya'da Selçuk Üniversitesi'nde Prof. Dr. Ahmet G. tarafından fakültedeki odasında boğazı kesilerek öldürülen Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in ailesi adına yazılı açıklama yapan eniştesi Özden Çelik, 'Evladımız, öğrencileri, bilim adamlarını hedef almış, çıkar amaçlı organize olmuş bir çetenin tüm sırlarını öğrendiği için deşifre olmaktan korkanlar tarafından silik ve ezik bir karaktere sahip kişiye öldürülmüştür. Olayın özü budur. Bununla ilgili adli makamlara başvuruda bulunduk' dedi.

AİLESİ SESSİZLİĞİNİ KORUYORDU, FAKAT KAMUOYUNU AYDINLATMAK İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

6 ay önce eşinden boşanan 2 çocuk babası Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in öldürülmesinin ardından sessizliğini koruyan ailesi, kamuoyunu aydınlatmak için yazılı bir açıklama yaptı. Ailesi adına Özdemir'in eniştesi Özden Çelik, 'Ağabeyimiz, kardeşimiz evladımız dostumuz arkadaşımız değerli bilim adamı kötülerle mücadelesinde canından olan doçent doktor Celalettin Özdemir, canavarca planlanarak tasarlanarak öncesi ve sonrası son derece zekice detaylandırılarak odasında öldürülmüştür' dedi.

"AĞIR KOKULARA RAĞMEN KİMSE İLGİLENMEDİ"

Özden Çelik, Özdemir'in odasında boğazı kesilerek öldürüldükten 3 gün sonra olayın ortaya çıktığını, ağır kokulara, imdat seslerine rağmen, hiç kimsenin ilgilenmemesinin dikkat çekici olduğu öne sürüldü. Cinayetin kadın sekreterle ilişkilendirilerek saptırıldığı belirtilen Özden, açıklamasını şöyle sürdürdü: 'Bizim evladımız basında yer aldığı gibi kadın meselesinin odağında değildir. Bu tamamen olayın saptırılması için üretilen bir magazindir. Örtüdür, hedef saptırmadır, bir iftiradır. Evladımız öğrencileri, bilim adamlarını hedef almış, çıkar amaçlı organize olmuş bir çetenin tüm sırlarını öğrendiği için deşifre olmaktan korkanlar tarafından silik ve ezik bir karaktere sahip kişiye öldürülmüştür. Olayın özü budur. Bununla ilgili adli makamlara başvuruda bulunduk.'

"EŞİ TESLİM OLMADAN BİR GÜN ÖNCE RAPOR ALMIŞ"
Cinayet zanlısı Prof. Dr. Ahmet G.'nin görevinden istifa etmek için dilekçe veren dekan eşi Prof. Dr. Handan G.'nin de rapor almasını eleştiren Özden'in açıklamasını 'Sayın dekan eşinin suçundan dolayı istifa etmek zorunda değil elbette. Ama eşi teslim olmadan bir gün önce rapor almıştır. Katil okulda toplantılara katılırken, dekan rapor alıp okuldan uzaklaşmıştır. Yani cinayeti bilmektedir. Bizim evladımız odasında kanlar içinde yatarken ve üst katlardan kokuları hissedilirken, katil emekli dilekçesiyle uğraşıp dekan hanımda rapor alıp görevini terk etmiştir. Evladımız bizlerin gayretiyle bulunmuştur. Oysa olay ne kadar ağır olsa da, Allah kimsenin başına vermesin fakülte dekanının eş sıfatı ile değil yönetici sıfatı ile hareket etmesi gerekir ve olaya müdahale edip görevinin sorumlulukları yerine getirmesi gerekirdi' diye tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Üniversitesi Celalettin Özdemir Özden Çelik Konya Politika Güncel Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (21)

hasan ali kaldirim:

darisi riza zarapla 4 taltoncocuguna bilal olanda olmaksartiyla cikarmeselesiyse insallah birgunde onlari okuruz

14
16
yanıtYanıtla
polatasd@hotmail.com:

amin

yanıt0
yanıt0
buket:

MANTIKLI çünkü 3 gün sonra bulunmuş ceset , kokunun hissedilmemesi tuhaf gerçekten , o kat da kimsenin olmadığına inanmıyorum , muhakkak gelen giden olmuştur ayrıca 3 gün boyunca hiç mi lazım olmamış bu doç. yani ne bileyim imza atılacak birşey , fikir danışma ,öğrencilerle ilgili durumlar illaki olmuştur , zaten kapıya giden kokuyu hissederdi bence , çok tuhaf valla , başka birşey bu sanki

22
1
yanıtYanıtla
HALİLhalilalagozcm@gmail.com:

Sayın Buket hanım Celalettin Özdemir hocam olup sayıp severim. odasınada 10 larca öğrenci ve hocalarımız gitti ancak kapı kapalı oldugu için birşey yapamadık. Koku meselesi ise odası zemin katta olup fakülte giriş kapıları devamlı açık olduugundan sürekli hava akımı oluyor. Ada penceresininde açık olduğu için kokunun içe değil pencere dışına çıkma ihtimalide var.

yanıt1
yanıt0
Cengizhan:

Türkiye Üniversitelerinde at koşturan Mason ve Darwinist yapılanmalar bir an önce araştırılmalı, bu olay gerçekten normal bir cinayete benzemiyor.

14
4
yanıtYanıtla
hasbelkader:

bu konuyla ilgili olarak üniversitenin ve dekanlığın yolsuzluk çerçevesinin ortaya konulması lazım. Olay tamamen senaryoya benziyor. muhtemelen sekreter ile bir ilişkide söz konusu tabi ama aşk üçgeni paha biçilmez bir kılıf mevzu muhtemelen daha derin koca fakültede odaya gireceksin ve cinayet işleyeceksin sonra üzerine kapı kilitlenince pencereden kaçacaksın gece geri geleceksin, ceset üç gün sonra bulunacak falan filan olaya bak

15
3
yanıtYanıtla
Cengizhan:

Türkiye Üniversitelerinde at koşturan Mason ve Darwinist yapılanmalar bir an önce araştırılmalı, bu olay gerçekten normal bir cinayete benzemiyor.

14
1
yanıtYanıtla
mehmetmaceraci63@hotmail.com:

gecin bunlari hepsi acik net kari kiz meselesi :D

3
11
yanıtYanıtla
AGITas3@hotmail.com:

Dogrudur bu olen docentte oyle o.kari icin kendini feda edecek birine benzemiyor.Namuslu birine benziyor.bu ulke boydan boya cete ve gayrimesru teskilatlarla dolu.namuslu insanlara oluyor ne oluyorsa.Allah rahmet etsin .olduren seytanlarin belasini vermek lazim.artik bu cetelere dur demek lazim.

9
2
yanıtYanıtla
hasan:

arkadaşlar bu olayın benzeri olupta duyulmayan ne olaylar var. bilim adına yıllarını vermiş olanlar bir hiç uğruna canlarını veriyorlar. eğitim sadece 29 harften ibare değildir. bir insanın kalp gözü kör ise kör cahildir..

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title