Haberler

Oldenburg Türkspor, Murat Atik'e Emanet

Türk GENÇLERİ YETENEKLİ Türkiye 1. Ligi'nde uzun yıllar yardımcı antrenör olarak görev yapan Murat Atik, tüm enerjisini bundan sonra Oldenburg Türkspor'u Oberliga'ya çıkarmak için kullanacağını söyledi.

Türk GENÇLERİ YETENEKLİ

Türkiye 1. Ligi'nde uzun yıllar yardımcı antrenör olarak görev yapan Murat Atik, tüm enerjisini bundan sonra Oldenburg Türkspor'u Oberliga'ya çıkarmak için kullanacağını söyledi. Atik, "İstenilen yerde olmak güzel. Bu kulübün bir hedefi var ve ben de buna katkıda bulunmak istiyorum. Türkspor'un sadece A takımı yok. Tam 15 takımı var. Bu takımları koordine edip A takıma yararlı futbolcular çıkaracağım. İleri ki yıllarda A takımın başına da geçebilirim" dedi. Murat Atik Türk futbolcularının yetenek bakımından Alman gençlerinden daha iyi olduklarını, ancak takım olarak Almanların iyi olduğunu ifade etti. Murat Atik, "Türk gençleri bireysel açıdan çok yetenekliler. Alman gençleri Türklere yetişemez. Ama takım oyununda Türk gençleri aynı başarıyı sergileyemiyor. O alanda Alman gençleri çok iyi. Bizim bir amacımız da buradan yetenekli Türk gençlerini seçip Alman ve Türk futboluna kazandırmak" diye konuştu.

OLDENBURG İLE AYNI LİGDE OYNAMAK İSTİYORUZ

Oldenburg'un küçük bir kent olduğunu en büyük takımının ise Oberliga'da mücadele ettiğini anlatan Oldenburg Türkspor Başkanı Erdal Sarıgül şunları söyledi: "Bir toplantıda bana Türkspor'un hedefinin ne olduğu soruldu. Bunu soran VFB Oldenburg başkanıydı. Onlarla aynı ligde oynamayı istediğimi söyledim. Bana güldüler. 'Son güler iyi güler' diye cevap verdim. Şu anda onlarla aramızda bir lig var. Hedef büyük olunca takımın daha iyi yönetilmesi gerekiyor. Ben her işe koşturamıyorum. Bu nedenle kulübü profesyonel bir isme teslim ettim. Murat Atik'le çalışmak bizim için bir onur. Çok heyecanlıyız. Takımı hedefe taşıyacak bir isim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Atik Oldenburg Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title