Haberler

Okuma Bayramı Coşkusu

Kartepe İstasyon İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencileri okuma bayramında eğlendi.

Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde, İstasyon İlköğretim Okulu birinci sınıfında okuyan 3 şubenin ortak düzenlediği okuma bayramında Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da miniklerin heyecanına ortak oldu. Okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin hazır bulunduğu okuma bayramında kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Ramiz Çoban, "2010-2011 eğitim öğretim döneminde hem bizler, hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz büyük özveriyle çalıştı. Bu gayret sonucunda öğrencilerimiz okumayı ve yazmayı öğrenmenin mutluluğunu yaşamaktalar. Birlikte gösterdiğimiz gayretin bugün meyvalarını aldık. Eğitim sorumluluk isteyen bir alan. Hem biz eğitimciler hem de siz veliler, taşıdığımız sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirerek, çocuklarımızın eğitimine katkı sunduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Okuma bayramında 1-A sınıf öğretmeni Fatma Yasemin Yazır, 1-B sınıf öğretmeni Hasan Kara ve 1-C sınıf öğretmeni Eda Şen Yurdakul nezaretinde toplam 81 öğrenci müzik eşliğinde çeşitli gösterilerini başarıyla sundular. Başkan Karabalık da başarılı performansları nedeniyle minikleri tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title