Haberler

Okullarda Karne Heyecanı - Vali Güner

Salondan detaylar- Vali Güner'in konuşması- Tören - Afyonkarahisar Valisi Güner: - "(Okul müdürleri) İstediği kadar siyasi, çevre ve aşiret gibi desteğe sahip olsun, yapmayacağım, atamayacağım. Buradan siyasilere ve yöneticilere de duyuruyorum.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Salondan detaylar- Vali Güner'in konuşması- Tören - Afyonkarahisar Valisi Güner: - "(Okul müdürleri) İstediği kadar siyasi, çevre ve aşiret gibi desteğe sahip olsun, yapmayacağım, atamayacağım. Buradan siyasilere ve yöneticilere de duyuruyorum. Bu konuda da çok kararlıyım" ?Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, okul müdürlerinin atanmasına ilişkin, "İstediği kadar siyasi, çevre ve aşiret gibi desteğe sahip olsun, yapmayacağım, atamayacağım. Buradan siyasilere ve yöneticilere de duyuruyorum. Bu konuda da çok kararlıyım" dedi.Güner, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda düzenlenen karne töreninde yaptığı konuşmada, kendilerinin devletin sağladığı imkanlarla ekip halinde çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Yusuf Güner Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

dilara:

hadi yorumunu bekliyorum

0
0
yanıtYanıtla
dilara:

benim karnem nasıl abi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title