Haberler

Öğrencilere Diş Sağlığı Seti

Güncelleme:

Sağlık Bakanlığı'nın 'Günde 2 Kez 2 Dakika' sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında Esenler Türk - İsveç Kardeşlik İlk ve Ortaokulu öğrencilerine, içinde diş fırçası ve diş macunu bulunan ağız ve diş sağlığı seti dağıtıldı.


Sağlık Bakanlığı'nın topluma ağız ve diş sağlığı bilinci kazandırmak amacıyla 'Günde 2 Kez 2 Dakika' sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında Esenler Türk - İsveç Kardeşlik İlk ve Ortaokulu öğrencilerine, içinde diş fırçası ve diş macunu bulunan ağız ve diş sağlığı seti dağıtıldı.

Öğrencilere ağız ve diş sağlığı setini; Sağlık Bakanlığı Bakırköy Bölgesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Kadriye Kart Yaşar, Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan ve AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran dağıttı. Programda görevli diş doktorları öğrencilere nasıl diş fırçalanacağını uygulamalı olarak gösterdi.

DİŞ FIRÇALAMA MEMURU OLUN

Çocuklara "Diş Fırçalama Memuru" olmalarını teklif eden Sağlık Bakanlığı Bakırköy Bölgesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Kadriye Kart Yaşar, "Özellikle aramızda doktor olmak isteyen siz değerli öğrencilerimiz evlerinizde 'Diş Fırçalama Memuru' olun. Evde kim dişlerini fırçalıyor, kim fırçalamıyor kontrol edin" diye konuştu.

FARKINDALIK OLUŞSUN

Çocuklarla tek tek sohbet ederek onlara sağlıklı beslenmelerini ve diş sağlıklarına dikkat etmelerini tavsiye eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu,"Çocuklara dişlerinizi fırçalıyor musunuz diye sorduğumuzda evet cevabını aldık. Bu kampanya da farkındalık oluşturmak için çok önemli. Bakanlığımızın yapmış olduğu bu çalışma inanıyorum ki birçok çocuğa farkındalık oluşturmaya katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

ESENLERLİLER'E DAĞITILACAK

Proje kapsamında topluma ağız ve diş sağlığı bilinci kazandırmak amacıyla Esenler'deki okullarda, kamu kurumlarında, vatandaşların yoğun olduğu muhtelif noktalarda içinde diş fırçası ve diş macunu bulunan ağız ve diş sağlığı seti dağıtılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sağlık Bakanlığı Bakırköy Esenler İsveç Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli?
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title