Haberler

Oğlu Öldürülen Annenin Feryadı

Güncelleme:

Bursa'da 5 ay önce oğlunu cinayete kurban veren anne Adliye'nin önünde gözyaşlarına boğuldu.

Bursa'da 5 ay önce market işleten oğlu, daha önce iki ayrı cinayet daha işlediği iddia edilen kişi tarafından öldürülen anne, adliye önünde gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun bir araba meselesi yüzünden öldürülmüş olabileceğine ihtimal vermediğini söyleyen gözü yaşlı kadın "Olayın ardından başkaları da var. Bulunup cezalarını çeksin" diye ağladı.

Bursa'da sekiz yıl önce eşini kanserden kaybeden Azize Girgin, 5 ay önce de oğlunun cezaevinden firarisi bir kişi tarafından öldürüldüğünü söylerken, gözyaşlarına boğuldu. Adliye önünde isyan eden anne Girgin, cinayetin iddia edildiği gibi otomobil isteme meselesi yüzünden işlenmiş olabileceğine ihtimal vermediğini söyledi. Adliye merdivenlerine oturarak kalkmak istemeyen kadını, polis ekipleri yatıştırdı. "Ben de bir gün anaydım" diyerek, feryat eden Girgin, "Bana da 'anne' derlerdi. Bitti, artık analık kalmadı bende. Benim tutunacak dalım kalmadı. O benim her şeyimdi" diyerek, gözyaşlarına boğuldu.

"SİZ DE ANNESİNİZ"

Kanser tedavisi gören eşini 8 yıl önce kaybettiğini tek oğlu olan Ahmet Girgin'in ise 3. cinayetini işleyen bir kişi tarafından öldürüldüğünü söylerken, sinir krizleri geçiren anne Girgin, "Ekmek teknemi kaybettim. O benim her şeyimdi. Oğlum bir arama isteme meselesi yüzünden öldürülmüş olamaz. Bunun arkasında başka şey var. Adaletten yardım istiyorum, devletimden yardım istiyorum. 10 kişiyi darağacına da assalar benim yavrumu getiremezler. Ama sebebi neydi? Yaptıranlar kimlerse onlar çıksın istiyorum. Adalete, devletime güveniyorum. Allah aşkına bana yardım edin. Siz de bir anne, siz de babasınız" dedi.

"OĞLUM NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ? ORTAYA ÇIKARILSIN"

Oğlunun ekmeğinin peşinde olduğunu ifade eden Girgin, "Kimse kimseyi, anahtar vermedi diye öldüremez. Benim yavrum, parasının peşindeydi. Ekmek teknesinin başındaydı. Suçu neydi? Kime söylesen buna inanmaz. Ben 5 yaşındaki torunuma, 'Senin baban araba anahtarı yüzünden öldürüldü' desem o bile buna inanamaz. Bana evler, yataklar dar geliyor. Ben gece gündüz yavrumu düşünüyorum. Onu Rabbim aldı. Ama şimdi ben, onu aldıranların peşindeyim Neden yaptılar? Bunlar ortaya çıkarılsın" diye konuştu.

"SİNİR KRİZLERİ GEÇİREN KADININ İMDADINA POLİS YETİŞTİ"

Konuşurken sinir krizleri geçiren kadının imdadına polisler yetişti. Koluna girerek sakinleştirilmek istenen kadını ekipler, su içirerek yatıştırmaya çalıştı.

Bilindiği gibi 5 ay önce merkez Nilüfer İlçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda cezaevi firarisi olan U.Ç. Kırkağaç İlçesinde bir cinayet işledikten sonra Bursa'daki bir arkadaşının yanına geldi. Gece boyu eğlenen iki arkadaş, sabah saatlerinde söz konusu yerdeki maktul Ahmet Girgin'le karşılaştı. Şüpheli U.Ç., iddiaya göre, gezmek için otomobilini istediği Ahmet Girgin'le tartışmaya başladı. Aracın kiralık olduğun belirterek, vermek istemeyen Girgin ile cezaevi firarisi şüpheli arasındaki tartışma büyüdü. Ruhsatsız tabancasını çıkaran şüpheli, Girgin'e 2 el ateş ederek, olay yerinden kaçtı. Ambulansla hastaneye kaldırılan iki çocuk babası Girgin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Olaydan sonra yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan U.Ç.'nin yargılaması önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi.

(OSM-İHS

06.03.2013 10: 10: 33

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Girgin Politika Güncel Haberler

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Derbinin faturası ağır oldu! Fenerbahçe'de 7 isim PFDK'ya sevk edildi

Derbinin faturası ağır oldu! Fenerbahçe'de 7 isim PFDK'ya sevk edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title