Haberler

Nur Tatar Askari, Sancaktepe Belediyespor'da

Milli tekvandocu Nur Tatar Askari, Sancaktepe Belediyespor'la 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Milli tekvandocu Nur Tatar Askari, Sancaktepe Belediye spor'la 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Sancaktepe Belediye spor'a transfer olan milli tekvandocu Nur Tatar Askari için imza töreni düzenlendi.

Sancaktepe Belediyesinde gerçekleştirilen törende açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İsmail Erdem, çok önemli bir sporcuyu transfer ettiklerini ifade etti.

Belediye olarak spora destek vermeye devam edeceklerini aktaran Erdem, şunları söyledi:

"Tekvandoda dünya şampiyonu olan milli sporcumuz Nur Tatar Askari, bugünden itibaren Sancaktepe Belediye spor'un sporcusu oldu. Öncelikle Türk sporuna, Sancaktepe Belediye spor'a ve Nur Tatar Hanım'a hayırlı olsun. Belediye olarak hizmet vermeye başladığımız anda hayallerimiz vardı; eğitimde, sporda, kütürde ve sanatta merkez ilçelerden birisi olacağız, demiştik. Sporda çok iddialıydık, sporun merkezi Sancaktepe olacak, demiştik. 19 bin 950 sporcuyla, Türkiye'de lisanslı sporcu sayısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden sonra ikinci sırada yer alıyoruz. 74 sporcu hocamız var ve bu hocalarla 20 bine yakın lisanslı sporcuya hizmet veriyoruz. Farklı branşlarda futbolda, güreşte, basketbolda, voleybolda ve diğer olimpik spor dallarında ülkemizin madalya ihtiyacını karşılayacak çalışmalar başlattık. Bugün de tekvandoda ülkemize en güzel şekilde hizmet veren Nur Tatar'ı transfer etmiş olduk. Allah sayılarını arttırsın. Bundan sonrada olimpik sporcu sayısını arttıracağız."

Sporcu laboratuvarları kuracaklarını ve madalyalar kazanacak sporcular yetiştireceklerini söyleyen Erdem, "Sporcu laboratuvarları kuracağız, bunu Gençlik ve Spor Bakanlığımızla da konuştuk. 25 gün sonra cihazlarımız yerleştirilecek. Çocuklarımızın tüm bedensel,fiziki ve biyolojik ölçüleri ölçülecek, bu gençleri hangi alanda başarılı olabilirlerse o sporlara yönlendireceğiz. Olimpiyat madalyalarının sayısını arttırmak için bilimsel bir metotla bu çalışmaları gerçekleştirip Sancaktepe Belediyesi olarak çok önemli milli oyuncular yetiştireceğimizi düşünüyorum. İnşallah sporcularımız olimpiyatlarda şampiyon olacak." ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Belediyespor'un amatör branşlara destek verdiğini ifade eden Nur Tatar Askari, "Amatör branşlara destek verilmediğini düşünüyorum. Ama diğer branşlarda da büyümemizi sağlayacak böyle güzel insanlarla çalışmak çok önemli. Çünkü Türkiye'ye olimpiyat, Dünya madalyası getirmek çok zor. Olimpiyatlar 4 yılda, Dünya şampiyonası 2 yılda bir yapılıyor. Bu madalyalara ulaşmak bizim için gerçekten çok zor. Amatör branşlara destek verdikleri için burayı seçtim." değerlendirmesinde bulundu.

Eşiyle birlikte Türkiye'ye altın madalya kazandırmak istedikleri ifade eden milli tekvandocu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz Sancaktepe Belediyespor'a eşimle birlikte transfer olduk. İnşallah iki tane altın madalya kazanırız. Birlikte çalışıyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağımıza herkes canı gönülden inanabilir. İnşallah olimpiyatlar, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında madalyalar kazanırız. Biz buna inanıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Erdem Sancaktepe Nur Tatar Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title