Haberler

Çocukları Elinden Alınan Koca, Babası ve Eşini Öldürüp İntihar Etti

Güncelleme:

Norveç mahkemesi tarafından 2 çocuğu elinden alındığı için bunalıma giren Ömer Dağ, babası Fazlı Dağ ile eşi Mehtap Dağ'ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti.

Norveç mahkemesi tarafından 2 çocuğu elinden alındığı için bunalıma giren 45 yaşındaki Ömer Dağ, Osmaniye'nin Bahçe İlçesi'nde 83 yaşındaki babası Fazlı Dağ ile 29 yaşındaki eşi Mehtap Dağ'ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti.

Norveç'te yaşayan Mehtap ve Ömer Dağ çifti arasında yaklaşık 3 yıl önce yaşanan tartışma sonunda Mehtap Dağ, karakola giderek eşinden şiddet gördüğünü ileri sürüp şikayetçi oldu. 6 ay evden uzaklaştırma cezası verilen Ömer Dağ, 8 ay da hapis cezasına çarptırıldı.

ÇOCUKLARI ELİNDEN ALINDI

Ömer Dağ, bir bölümü ertelenen cezasını çektikten sonra eşi Mehtap Dağ ile barışıp tekrar birlikte yaşamaya başladı. İddiaya göre, Mehtap Dağ, 2014'te rahatsızlanan annesini görmek için Türkiye'ye dönerken, Ömer Dağ çocukları ile birlikte Norveç'te kaldı. Mehtap Dağ'ın kesin dönüş yaptığını ileri süren Oslo Çocuk Mahkemesi ve sosyal hizmet uzmanları, inceleme başlattı. Kreşte eğitim gören 6 yaşındaki Egemen ile 4 yaşındaki Efecan'ın baba Ömer Dağ'dan şiddet gördükleri yönünde rapor hazırlayan görevliler, psikolojisinin bozuk olduğunu ileri sürdükleri Ömer Dağ'ın elinden çocuklarını aldı.


KATLİAM YAPTI

Ömer Dağ, çocukları elinden aldıktan sonra Osmaniye'de yaşayan eşinin yanına döndü. Bir süre kaldıktan sonra tekrar Norveç'e giden Ömer Dağ, kısa bir süre önce tekrar Osmaniye'ye döndü. İddiaya göre elinden alınan çocuklarını yaklaşık 7 aydır göremediği için bunalıma giren Ömer Dağ, saat 10.00 sıralarında Bahçe İlçesi'ne bağlı Aşağıkardere Köyü Köyobası Mezrası'ndaki babası Fazlı Dağ ile eşi Mehtap Dağ'ı tartışma sırasında av tüfeğiyle ateş ederek öldürdükten sonra evden ayrıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri Fazlı Dağ ile Mehtap Dağ'ın cesediyle karşılaştı. Jandarma, yakalamak için çevrede araştırma yaptığı Ömer Dağ'ı ise evin yaklaşık 200 metre ilerisindeki boş arazide ölü olarak buldu. Yapılan incelemede Ömer Dağ'ın babası ve eşini öldürdüğü tüfekle intihar ettiği belirlendi.

"BUNALIM GEÇİRİYORDU"

Köy Muhtarı Mehmet Ali Şen, Ömer Dağ'ın çocukları elinden alındıktan sonra bunalıma girdiğini belirterek, "Norveç hükümeti bunun çocuklarına el koyup vermedi. Çocukları elinden alındığı için durumu iyi değildi, bunalım geçiriyordu, morali bozuktu. Babasıyla da sık sık tartışıyordu" diye konuştu.

Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ömer Dağ, babası Fazlı ve eşi Mehtap'ın cesetleri Bahçe Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.


HUKUK MÜCADELESİ BAŞLATMIŞTI

Ömer Dağ, yaklaşık bir ay önce çocuklarının elinden alınması süreciyle ilgili DHA'ya konuşmuş ve şunları söylemişti:

"Eşim annesini özlediğini, biraz da kafasını dağıtmak istediğini söyleyip Türkiye'ye döndü. Dönerken, 'neden gidiyorsun' diye sormuşlar, eşim de ruhsal sorunlar yaşadığını, Norveç'e uyum sağlayamadığını kafasını dinlemeye gittiğini söylemiş. Aramızda daha önce yaşanan olayı ve bu bilgileri birleştirip, benim aileme şiddet uyguladığımı iddia ettiler. Ben bugüne kadar tek bir fiske bile vurmadım. Çocuklarıma da telkinlerde bulunup, kendilerini dövdüğümü söylettiler. Çocuklarımı geri almak için Oslo'da hukuk mücadelesi başlattım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Ömer Dağ Türkiye Norveç Yaşam Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500

Yorumlar (10)

kbmobilWeb@haberler.com:

İşte haberi anlayamadan beyinsiz tayfası hemen yazmaya başlamış adama kimse hak vermiyor adamın psikolojisi niye bozuldu kadın türkiyeye gelirken neden adam için anlaşa mıyorum diyorsun bençe kadın ölümü yüzde seksen hak etti suçlu kadındı psikoloji bozuk adama sevgi hoşgörü göstereceksin bebek gibi bakaçaksın burada zincirleme suçlar topluluğu var ve adama sonunda zivaneden atmış

9
12
yanıtYanıtla
SelinMobil-IOS:

Zaten çocuklar da bu adamın Yüzünden alınmıştı, adam psikopatmış demek ki, çok üzücü

9
2
yanıtYanıtla
yagmurmobilWeb@haberler.com:

Çok yazık olmuş o çocuklar şimdi orada yabancı gibi yetişecekler dahamı iyi oldu uyum saglayamıyorsanız dönün memleketinize.

2
2
yanıtYanıtla
offmobilWeb@haberler.com:

Vay o çocukların haline.kuzular öksüz kaldı..

1
2
yanıtYanıtla
... Mobil-ANDROID:

bizim millet her yerde öldürüyor ne oluyor anlamıyorum

2
1
yanıtYanıtla
bruksel:

bizim ulkenin yapisinda var , hergun mutlaka duymamiz gereken haberlermis gibi okumaktan fenalik geliyor,

0
2
yanıtYanıtla
CDmobilWeb@haberler.com:

Cok yazık olmus allah rahmet eylesin avrupa ülkeleri böyle malesef herkes bunalımda şartlar ne kadar kolay olursa olsun uyum saglayamadın zaman mutsuzsun mutsuz oluncada bu herşeye yansıyor keşke önceden çoçukları alıp gitselerdi yapamadılarsa şimdi kime yanmalı gencecik iki insanamı babayamı ölüp giden kurtuldu belki ya o iki cocuk ne olcak gelecekleri ne olcak cok yazık cok keşke tedavisini görseydi...

1
0
yanıtYanıtla
Zübeyir aydemirmobilWeb@haberler.com:

Şimdi dahamı iyi oldu o çocukların akıbetini soran yok

1
0
yanıtYanıtla
hüzünmobilWeb@haberler.com:

Cok yazik uzuldum simdi cocuklari da simdi evlatlik verirler olan cocuklara oldu sonucta

0
1
yanıtYanıtla
mechul80:

Her ne olursa olsun. ölenin arkasindan kotü konuşmak gunahtir. her ne olduysa olan olmuş, Hepsine Allah rahmet eylesin. . geride kalan yakınlarına sabirlar versin. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title