Haberler

Nişantaşı Üniversitesi ?nish Öğretmen Akademisi? İkinci Mezunlarını Verdi

Nişantaşı Üniversitesi 'Nish Öğretmen Akademisi' ikinci mezunlarını verdi KÜÇÜK HAYALLER BÜYÜK UMUTLAR PROJESİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kağıthane Kaymakamlığı, Kağıthane Belediyesi, Nişantaşı Üniversitesi ve Bilgi Eğitim Sosyal Araştırmalar Merkezi (BESAM) işbirliği ile bu yıl ikincisi gerçekleştirilen 'Küçük Hayaller Büyük Projeler' isimli projede dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Nişantaşı Üniversitesi 'Nish Öğretmen Akademisi' ikinci mezunlarını verdi

KÜÇÜK HAYALLER BÜYÜK UMUTLAR PROJESİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kağıthane Kaymakamlığı, Kağıthane Belediyesi, Nişantaşı Üniversitesi ve Bilgi Eğitim Sosyal Araştırmalar Merkezi (BESAM) işbirliği ile bu yıl ikincisi gerçekleştirilen 'Küçük Hayaller Büyük Projeler' isimli projede dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Projelerini ilanından itibaren hayata geçirme süreci yaşayan öğrencileri, projeleri ile önce sergilediler ardından da dizüstü bilgisayar ve Nişantaşı Üniversitesi tarafından üniversite hayatları boyunca yüzde 100 burs desteği kazandılar. Nişantaşı Üniversitesi'nin Sadabad Kampüsü'nde düzenlenen ödül töreni, Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Gür, Nişantaşı Üniversite İcra Kurulu Üyesi Burak Kılanç, TTMKD İstanbul Temsilcisi ve BESAM Başkanı Mehmet Nuri Kaynar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şube Müdürü Timur Tuğral ve İl Milli Eğitim Ar-Ge Koordinatörü Derviş Çelik'in katılımıyla gerçekleşti.

'EĞİTİM SİSTEMİMİZDEKİ TAŞLAR YERİNE OTURACAK'

Açılışta konuşan Nişantaşı Üniversitesi İcra Kurulu Üyesi Burak Kılanç, üniversite olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan İş Birliği Protokolü ile hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin çalışmalarını destekleyen ve ödüllendiren her projede paydaş olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bu proje sonunda başarılı olan ve ödül almaya hak kazanan 20 öğrenciye Nişantaşı Üniversitesi tarafından, kazanıp bu üniversiteye yerleşmeleri halinde de % 100 eğitim bursu hakkı vereceklerini belirten Kılanç eğitime destekerlerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Ardından konuşma yapan Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, 'Bu projede çocuklarımız öğrendiklerini sergileme ve bir esere dönüştürme fırsatı buldu. Çocuklarımızın duydukları heyecanı ve aldıkları keyfi görünce bu projenin amacına ulaştığını da anladık. Bilimin bir insana kazandırdığı en temel özellik kendini ifade edebilme ve özgüven sahibi olmaktır. Bu projede Milli Eğitimle beraber proje ortaklığı yapan, başta Nişantaşı Üniversitesi olmak üzere tüm paydaşlara da teşekkür ederiz' dedi.

Projenin hazırlanması ve hayata geçirilmesinde önemli çalışmaları bulunan BESAM Başkanı Mehmet Nuri Kaynar ise 'Ortaokuldaki öğrencilerimiz bu projeye emek ve zaman verdiler karşılığında bilgisayarla ödüllendirildiler. Ek olarak Nişantaşı Üniversitesi bir protokolle çocuklarımıza önemli bir sürpriz yaptı. Üniversite çağına geldiklerinde bu 20 öğrencimizin 4 yıllık üniversite eğitim hayatları Nişantaşı Üniversitesi tarafından yüzde yüz burslu olarak desteklenecek dedi Umut ediyorum ki önümüzdeki yıllarda projenin devamı gelir' dileklerini iletti.

Törende ödül alan arkadaşları adına konuşma yapan ortaokul öğrencisi Beyzanur Sinekli, 'Bizim daha çok desteklenmemiz gerekir gazete ve medyada gördüğümüz olumsuz haberler yerine bizim gibi emek verilerek oluşan projelere yer verilmeli ve daha çok destek verilmesi sağlanmalı diye belirtti.

Konuşmaların ardından Küçük Hayaller Büyük Projeler kapsamında ödüle layık görülen projelerin sahibi öğrencilere ödülleri olan dizüstü bilgisayarları törenle hediye edildi.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kağıthane İstanbul Politika Güncel Haberler

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title