Haberler

Nilgün Belgün, AVON Temsilcilerinin peşinde!

AVON, doğrudan satış sektörünün en önemli değerlerinin başında gelen temsilcilerine sunduğu faydaları, "Nilgün Belgün Kimin Peşinde?" serisiyle anlatıyor.

Hayallerinin peşine düşen AVON Temsilcilerini kameramanı ve "ajanı" ile izleyen Nilgün Belgün Avon dünyasını keşfediyor. Nilgün Belgün Avon Temsilcilerine hem beklemedikleri anlarda bağlanarak mini röportajlar gerçekleştiriyor hem de temsilcilerin bugüne kadar elde ettikleri toplam faydalara ilişkin ilginç verileri paylaşıyor.

Buna göre son 5 yılda 50'den fazla AVON Temsilcisi, bir olimpik yüzme havuzunu dolduracak kadar araba kazanırken, AVON bir yılda İstanbul'da evlenen çiftlerin tamamına yetecek kadar çeyizlik eşya hediye etti. Dünyayı dolaşma fırsatı yakalayan temsilciler binlerce kilometre kat ederek, harika anılar biriktirdi. Avon Temsilcileri kazandıkları hediyelerin yanı sıra aynı zamanda Meme Kanseri ve Aile İçi Şiddet İle Mücadele projelerinde yer alıyor, sadece kendilerine değil çevrelerindeki tüm kadınlara değer katıyorlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nilgün Belgün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title