Haberler

Nijerya'da Bombalı Saldırı!

Güncelleme:

Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Borno eyaletinin başkenti Maiduguri'de düzenlenen üç bombalı saldırıda en az 50'den fazla kişi öldü.

Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Borno eyaletinin başkenti Maiduguri'de düzenlenen üç bombalı saldırıda 50'den fazla kişinin öldüğü bildirildi.

3 YERDE BOMBALI SALDIRI

Maiduguri'deki görgü tanıkları, ilk patlamanın kentin Baga yolu yakınlarındaki bir pazarda, ikinci patlamanın kalabalık bir pazar yerinde, üçüncü patlamanın ise şehir merkezinde meydana geldiğini söyledi.

50'DEN FAZLA ÖLÜ, 36 YARALI

Borno Hastanesi Başhekimi Salisu Kwaya Bra, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastaneye 50'den fazla cesedin getirildiğini söyledi. Başhekim Bra, yaralı olarak hastaneye gelen 36 kişinin de halen tedavilerinin devam ettiğini belirtti.

"YARALI SAYISI DAHA FAZLA" AÇIKLAMASI

Adının açıklanmasını istemeyen bir hastane yetkilisi ise patlamada 60 kişinin yaralandığını, hastanede yeterli yer olmadığı için yaralıların kentteki diğer hastanelere götürüldüğünü söyledi.

YOLLAR KAPATILDI

Patlamalar nedeniyle kentteki yolların çoğu kapatıldı. Şehrin birçok yeri sivil savunma grupları tarafından güvenlik çemberine alındı. Saldırıyı kimin düzenlediğiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.


Kaynak: Güncel

Nijerya Borno Dünya Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500

Yorumlar (7)

TEK TEK TEKmobilWeb@haberler.com:

Maksat müslümana kıymak. Ölen hiristiyanlar olsa şimdiye kadar durmuştu akan kan

8
2
yanıtYanıtla
AntalyaMobil-ANDROID:

çok doğru yazmışsın kardeşim.ama yok seçecek kimse kalmadı yıllardır akp ye attık. tayyip abi iyide 2 veya 3 kişi haricinde alt kadro yamyam gibi.ne yapacaz bu ülkede nasıl yaşanacak nasıl çocuk yetiştirecez ya nüyük bir savaş çıkacak çoğunluğumuz ölecek kalanlar rahat edecek yada zenginler hariç herkes ölecek yani her halükarda ölecezde bari bi işe yarasa.son 2 yıldır sitresten ölecez artık.zengin daha zengin fakir artık daha fakir oldu. ne yapacaz ALLAH tan başka kimsemiz yok olamazda.ALLAH yar ve yardımcımız olsun

9
0
yanıtYanıtla
yildiz childers Ggevas-VAN dogumlu:

BAZILARI NIUE BUYUKTUR AYAKTA DURDUKLARI ICIN O HALDE OTURANLARDA AYAGA KALKSIN>BIRSEYLER KESFETSIN FIKIR IYI ISE IS KURULUR. KESIFLER IHTIYACTANCIKAR

0
3
yanıtYanıtla
Kanan vatandaş:

Biz yıllardır Demokrasi cumhuriyet seçimi ile kandırıldık halkın kendi kendini yönetmesi olacaktı. Bizler seçecektik kimin başa geleceği kimin parti başında duracağını şimdi chp mhp bdp hdp özel bir kadro bu partilerin başına gereksiz insanları getirerek Bizden oy istiyorlar Akıllı özel hisseden insanlar var ya Bu baştaki insanlar ne yapmışta ne verelim? sadece İktidarı ve Halkın güvenliğini tehdit ediyor ve iç karışıklık çıkartıyor Tek bir iktidar tek bir muhalafet olacak biz bu sayedede gelişemiyoruz. Abd-israil-mossad[Özelgrup]-ingiltere devletler sadece dolarla bile ülkeleri kaosa sürüklüyor bunun yanında ekonomi tarım yiyecek giyecek araç ve gereç olarak ülkeyi iç karışıklar yaratıp bölgelerde insanların ölümü artık normal bir hal aldı dünyada bir insan öldürülmüşşe bizde ölmüşüz demektir bunu yapanlara kendi ülkelerinde yapacaksın adamlar Çivi çiviyi söker misali

1
1
yanıtYanıtla
TURANCI:

Edit : Boko Haram. . l

1
0
yanıtYanıtla
HAK YOLU İSLAM:

esed türkmenlere saldırıyor zulmü yayalım

0
0
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

SANSÜRCÜLER. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title