Haberler

Nihat Odabaşı İlk Kez Kamera Karşısına Geçti

Güncelleme:

Ünlü moda fotoğrafçısı ve yönetmen Nihat Odabaşı, ilk kez Markafoni.com için poz verdi.

Sateen hazır giyim markasının ürünleri için kamera karşısına geçen Nihat Odabaşı'nın sergilediği ürünler, 22-25 Mayıs tarihleri arasında Markafoni.com'da satışa sunuluyor.

Yaptığı başarılı işlerle tanınan moda fotoğrafçısı ve yönetmen Nihat Odabaşı, Markafoni.com için ilk kez kamera karşısına geçti! Özgün tarzı ve stili ile Sateen'e ilham kaynağı olan Nihat Odabaşı'nın sergilediği ve erkek giyimine bahar şıklığı taşıyan ürünler, 22-25 Mayıs tarihleri arasında Markafoni.com'da satışa sunuluyor.

Stilini önemseyen modern erkeklerin beğenisini kazanan hazır giyim markası Sateen, şık ve rahat erkeklerin modasını yansıtan özel koleksiyonu "Sateen: Nihat Odabaşı" kampanyası ile Markafoni.com'da modaseverlerle buluşuyor. Camel, siyah, antrasit ve toprak tonlarının hakim olduğu koleksiyonda denim parçalar, mevsimlik trençkotlar, keten ceketler ve gömlekler, stilinizi tamamlayacak deri montlar ve ayakkabılarla Sateen, modaya dair tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor.

"Sateen: Nihat Odabaşı" koleksiyonunun özel ürünlerine sahip olmak için, 22-25 Mayıs tarihleri arasında Markafoni.com'a gelin!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nihat Odabaşı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title