Haberler

Niğde'de zorla evlendirilmek istenen kız çocuğunun ailesi ve damat adayı gözaltına alındı

Güncelleme:

Niğde'de zorla evlendirilmek istendiğini söyleyen bir kız çocuğu, yardım isteyince korumaya alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kızın ailesi ve damat adayı gözaltına alındı.

Niğde'de, zorla evlendirildiğini söyleyip sosyal medyadan yardım isteyen kız çocuğu koruma altına alınmıştı. Gündemi sarsan olayın ardından A.Ö.'nün (15), evlendirileceği teyzesinin oğlu A.Ö. (21) ile anne ve babaları gözaltına alındı.

YARDIMINA JANDARMA KOŞTU

Altunhisar ilçesi Keçikalesi beldesinde, A.Ö., önceki gün zorla evlendirildiğini belirterek, sosyal medyadan yardım istedi. Kızın yardım çığlığı üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerinin de yaptığı araştırmanın ardından A.Ö. evinden alınıp, koruma altına alındı.

AİLE VE DAMAT GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili soruşturmada A.Ö.'nün ailesiyle Ankara'da yaşadığı ve teyzesinin oğluyla evlendirilmek üzere memleketleri Niğde'nin Altunhisar ilçesi Keçikalesi beldesine geldikleri belirlendi. Bölgede akraba evliliklerinin yaygın olduğu da saptanırken, jandarma ekipleri kızın annesi D.Ö., babası B.Ö., evlendirileceği A.Ö. ile A.Ö.'nün annesi Ş.Ö. ve babası S.Ö.'yü gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadeleri alınan damat adayı ile anne ve babaları Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Niğde'de zorla evlendirilmek istenen kız çocuğunun ailesi ve damat adayı gözaltına alındı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Niğde 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Serkan Kaplan:

Umarım altından başka bir halt çıkmaz.

19
1
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Çocuklarımız elbette çocuk denilebilecek yaşta evlendirilmesinler. Ve Umarım kız çocuğu haklıdır. Çünkü huyu kötü olan çok insan var. Ve her türlü kötülüğü düşünebiliyorlar. Sosyal medya herşeyi bitirdi.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title