Haberler

Başkan Atasoy: Karadeniz'i Dünyaya Tanıtalım

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Karadeniz'in bir turizm cenneti olduğuna dikkat çekti.

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Karadeniz'in bir turizm cenneti olduğuna dikkat çekti. Giresunlular Konfederasyonu Başkanı Sıtkı Ada ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Atasoy, "Karadeniz'i dünyaya tanıtalım" dedi.

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, İstanbul'da Giresunlular Konfederasyonu Kurucu Genel Başkanı Sıtkı Ada ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Giresunlular Konfederasyonu Kurucu Genel Başkanı Sıtkı Ada, çalışmaları ve Karadeniz bölgesinin sorunları hakkında Başkan Atasoy'a bilgi verdi.

Sıtkı Ada, Nezaket Emine Atasoy'a, Karadeniz Bölgesinin kalkınması için kendilerinden yardım beklediklerini ifade ederek şöyle konuştu: "Konfederasyonlar Topluluğu olarak Karadeniz Bölgesi'ne ilgi gösterelim. Karadeniz turizmini Türkiye'ye ve dünyaya tanıtalım. Katılmış olduğunuz uluslararası toplantılarda Karadeniz Bölgesi'nin güzelliklerini dile getirirseniz bizi, başta Giresunluları bütün Karadeniz halkını mutlu edersiniz."

"KARADENİZ'İ DÜNYAYA TANITALIM"

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy da, Giresunlular Konfederasyonu çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek şunları söyledi: "Giresunlular Konfederasyonu Türkiye'de bir ilke imza atmış. Türkiye'nin sivil toplum kuruluşlarının kalkınmasına katkı sağlamıştır. Türkiye'nin il adında kurulmuş ilk konfederasyonudur. İnanıyorum ki, bu örnek diğer illerimize de örnek olacaktır."

Başkan Nezaket Emine Atasoy, Karadeniz'in dünyaca tanınması gereken bir yer olduğuna dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Önümüzdeki günlerde bir Karadeniz programı yapalım. Karadeniz turu yapalım. Bütün Karadeniz illerimizi gezelim ve Karadeniz'de Avrupa'dan büyük kuruluşları davet ederek uluslararası organizasyonlar yapalım ve güzel Karadeniz'i dünyaya tanıtalım. Karadeniz bölgesinin kalkınması demek; Karadeniz halkının kalkınması demektir, Türkiye'nin kalkınması demektir."

Görüşmeye; Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Meral Ercan, Giresunlular Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı M. Halil Hayta da katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title