Haberler

    Netflix açıkladı: Friends severleri üzecek karar

    Güncelleme:

    David Crane ile Marta Kaufmann tarafından yaratılan kült komedi dizisi Friends, Netflix Türkiye'den kalkıyor.

    Tüm zamanların en sevilen sit-com dizilerinden Friends, 1 Nisan 2021 tarihinde Netflix Türkiye'ye eklenmişti. 1994'te yayınlanmaya başlayıp 2004'e kadar 10 sezon boyunca istikrarlı bir şekilde devam eden komedi dizisi, Manhattan'da yaşayan bir grup arkadaşın hayatını konu alıyor.

    Warner Bros. Television'a bağlı Bright/Kauffman/Crane Productions yapımı olan ve David Crane ile Marta Kaufmann ikilisinin tasarladığı dizi, başrol kadrosunda Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Langford Perry ve David Schwimmer'i ağırlıyor. Friends'in Netflix'ten kalkacağı duyuruldu.

    TRT, Netflix'e rakip oluyor!

    Netflix, Friends dizisini hangi platforma kaptırdı?

    Netflix Türkiye abonelerine "Yakında Netflix'e veda edecek dizi ve filmler" başlıklı bir bildirim göndermeye başladı. Friends dizisini kütüphaneden çıkaracağını duyurdu. İşin garip tarafı şu ki: ne zaman yayından kaldıracağını açıklamadı.

    Netflix, Friends'i 2020 yılına kadar Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlayabiliyordu. Ancak Warner Bros. Discovery'nin abonelik tabanlı dijital yayın platformu HBO Max'in Mayıs 2020'de hayata geçmesiyle kaldırmak zorunda kaldı. Dizi şu anda ABD'de HBO Max'te izlenebiliyor.

    Ülkemizde ise BluTV'de ulaşılabilir durumdayken; önümüzdeki aylarda kullanıma açılacak HBO Max Türkiye'de de yayınlanması bekleniyor. WarnerMedia, Ekim 2021'de yaptığı açıklamayla platformu, Avrupa'ya genişleme stratejisi kapsamında Türkiye'ye getireceğini duyurmuştu. Yayın tarihini ise henüz açıklamadı.

    Kaliforniya'daki Warner Bros stüdyolarında çekilen Friends dizisinin tüm sezonları ABD'de reyting sıralamasında ilk 10'a girerken; 6 Mayıs 2004'te yayınlanan son bölümü 52,5 milyon izleyiciyle televizyon tarihinin en çok izlenen final bölümlerinden biri oldu. Ayrıca Netflix'te de Top 10'a girmeyi başarmıştı.

    Friends'e ek olarak iki film daha kalkıyor

    Netflix Türkiye sadece Friends dizisini kaldırmıyor. 31 Mayıs'tan itibaren, Sherry Lansing tarafından yaratılan Ahlaksız Teklif ile Christopher Nolan imzalı Yıldızlar Arası filmleri artık platformda izlenemeyecek.

    Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda veya SDN Forum'da paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Güncel

    Warner Bros Türkiye HBO Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    Bakmadan Geçme

    Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title