Haberler

NBA'da 4 Günde 5 Maç D-Smart'ta

Güncelleme:

NBA'da haftasonu birbirinden zorlu maçlar oynanacak, heyecan D-Smart kanallarında yaşanacak.

Mühtiş başlayan Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA'da haftasonu birbirinden zorlu maçlar oynanacak, heyecan D-Smart kanallarında yaşanacak.

NBA'da Cuma gecesi iki önemli takım kozlarını paylaşacak. Geçen sezonu şampiyon tamamlayan ve bu sezona da Boston galibiyeti ile başlayan Miami Heat, New York Knicks'e konuk olacak. Carmelo Anthony ve Jason Kidd'li New York'un, Lebron James ve Dwyane Wade'li Miami ile buluşması 2 Kasım Cuma'yı 3 Kasım Cumartesi'ye bağlayan gece 02.00'de naklen ve sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD'de ekrana gelecek.

D-Smart'ta 3 Kasım Cumartesi'yi 4 Kasım Pazar'a bağlayan gece iki maçla basketbol keyfiniz devam edecek. 01.30'da Miami-Denver maçı 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD'de ekrana gelirken, Enes Kanter'li Utah'ın, San Antonio'ya konuk olacağı maç 02.30'da D-Smart 76. Kanal NBA TV HD'de karşınızda olacak.

D-Smart'ta 4 Kasım Pazar akşamı 19.00'da New York – Philadelphia mücadelesi 78. Kanal Smart Spor 2 ve Smart Spor 2 HD'den yayınlanırken, 6 Kasım Salı sabahı 05.00'da Cleveland – LA Clippers maçının adresi ise D-Smart 76. Kanal NBA TV HD olacak.

Maçları canlı seyredemeyecek izleyicilerimiz üzülmeyin! Gece oynanan maçların tekrarları ertesi gün 08.00, 12.00 ve 21.00'da D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD veya D-Smart 78. Kanal Smart Spor 2 ve Smart Spor 2 HD'de sizlerle buluşacak.

· 2 KASIM CUMA GECESİ 02.00 NEW YORK – MIAMI (D-Smart 77. Kanal Smart Spor/HD)

· 3 KASIM CUMARTESİ GECESİ 01.30 MIAMI – DENVER (D-Smart 77. Kanal Smart Spor/HD)

· 3 KASIM CUMARTESİ GECESİ 02.30 SAN ANTONIO – UTAH (D-Smart 76. Kanal NBA TV HD)

· 4 KASIM PAZAR 19.00 NEW YORK – PHILADELPHIA (D-Smart 78. Kanal Smart Spor 2)

· 6 KASIM SALI SABAHI 05.30 CLEVELAND – LA CLIPPERS (D-Smart 76. Kanal NBA TV HD)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Miami Heat D Smart Boston Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title