Haberler

Mutlu'ya Taahhütlü Destek…

Yaklaşan Birlik genel kurulu öncesi Başkan Mutlu'yu ziyaret eden Çiğli Şoförler Odası yönetimi, kongrede Mutlu'yu destekleyeceklerini resmi yazı ile deklare etti.

Genel kurullarını tamamlayan odaların başkan ve yöneticilerinin İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu'ya destek ziyaretleri sürüyor.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu'yu ziyaret eden Çiğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Bayram, İzmir Mermerciler Odası Başkanı Tayfun Geylan, Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Gelve, Urla Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Günay Öz, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Esnaf Odası Başkanı Hülya Çavuş, Ödemiş Berberler Odası Necati Gülgen Birlik genel kurulunda koşulsuz Mutlu'nun yanında yer alacaklarını açıkladılar.

Yönetim kurulu kararı

Ziyaretlerde Çiğli Şoförler ve Otomobilciler Odası yöneticileri başkan Mutlu'ya farklı bir jest yaptı. Oda başkanı İbrahim Bayram, Birlik genel kurulunda Zekeriya Mutlu'yu destekleyeceklerine dair aldıkları yönetim kurulu kararını okudu.

Zekeriya Mutlu'nun çok zor bir görevi başarıyla yerine getirdiğini hatırlatan Bayram, '7 yönetim kurulu üyemizin imzası ve ortak kararı ile Birlik kongresinde koşulsuz Zekeriya Mutlu'yu destekleyeceğimizi açıkladık. Bize başkanımız Mutlu'ya her türlü katkıyı vermek düşüyor, ölünceye kadar yanındayız. Başkanımızın sorumluluğu büyük, Rabbim kuvvetini artırsın' dedi.

Bütün oda yönetim kurulu üyelerinin imzasını taşıyan kararda, 'Sayın Zekeriya Mutlu, göreve geldiğimiz ilk günden beri sizi kendimize rehber edinmiştik, yanılmamışız… Sizin insanlara karşı bakış açınız; sevgiyi, saygıyı ve hoşgörülü olmayı her platformda dile getiriyor ve bunu uyguluyor olmanız, bizlerin de yolunu aydınlatıyor. Yeni dönemde Allah nasip ederse karşılıksız destek sözü veriyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz.' ibarelerine yer verildi.

Öte yandan Zekeriya Mutlu'nun yanında yer alacaklarını açıklayan İzmir Mermerciler Odası yöneticileri de başkan Mutlu'ya desteklerinden dolayı plaket sundu.

Kendisine gösterilen teveccühden memnuniyet duyduğunu kaydeden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise 'Tüm üyelerinizi kucaklayın, camianızda sevgiyi, saygıyı hakim kılın. Esnaf yöneticiliği fedakarlık isteyen zor bir görev. Her kesim esnaf idarecilerine destek olmalı. Ben de elimden gelenin en iyisini yaparak destek olmaya çalıştığım yönetici arkadaşlarımın bundan sonda da yanlarında olmaya devam edeceğim.' dedi.

Mutlu'nun askerleriyiz (ayrı kutu)

Birlik kongresi sürecinde sonuna kadar Zekeriya Mutlu'nun yanında yer alacaklarını açıklayan oda başkanları şunları söyledi:

Tayfun Geylan (Mermerciler Odası Başkanı): Zekeriya Mutlu Birliği ve teşkilatımızı en iyi şekilde temsil ediyor. Biz bu teşkilatın bir parçası olmaktan gururluyuz. Gücümüzü başkanımız Mutlu'dan alıyoruz. Yeni dönemde de arzumuz kendisini tekrar Birlik Başkanı olarak görmektir. Bu noktada üzerimize düşen görev olursa gözümüzü kırpmadan Mutlu'nun neferleri oluruz.

Süleyman Gelve (Narlıdere Esnaf Odası Başkanı): Altını çizerek vurgulamak istiyorum ki, bugün odamız Zekeriya Mutlu sayesinde ayakta duruyor. Her zaman başkanımızla birlikteyiz, kendisinden razıyız. Zekeriya Başkanımızı Balçova-Narlıdere esnafı, içimizden biri olarak görüyoruz. Bugüne kadar hep birlikte olduk, bundan sonra da birlikte hareket edeceğiz. Narlıdere Kefalet Kooperatifi başkanı Hasan Kırmacı ile de iç içe çalışıyoruz. Narlıdere tek sestir ve Mutlu'nun arkasındadır.

Günay Öz (Urla Şoförler Odası Başkanı): Zekeriya başkanımızla birlikte çalışıyoruz. Dün olduğu gibi bugün de yanında ve emrindeyiz.

Hülya Çavuş (Ödemiş Gıda İşleri Odası Başkanı): Başkanlıkta ilk dönemim ama uzun yıllardır odada hizmet veriyorum. Zekeriya Başkanımızla sıcak ilişkilere dayanan çalışmalar yaptık. Kendisini ağabey olarak görüyoruz. Birlik genel kurulunda da destekleyeceğiz. Kendisinin alternatifi yok, tam kadro arkasındayız.

Necati Gülgen (Ödemiş Berberler Odası Başkanı): Zekeriya Mutlu'yu bağlılıklarımızı bildirmek için ziyaret ettik. Göreve geldiğimizden bu yana onu izliyoruz. Çok şey öğrendik. Sorumluluk sahibi ve sağduyulu bir idareci. Türkiye çapında takdir edilen başkanımızın yanında yer almak bizim için onurdur. Zekeriya Mutlu'nun askerleriyiz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Narlıdere Ödemiş İzmir Çiğli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title