Haberler

Müsteşar Özçelik Görevden Alındı ‎

Güncelleme:

Murat Özçelik Kamu Güvenliği Müsteşarlığı görevinden alındı.

Murat Özçelik Kamu Güvenliği Müsteşarlığı görevinden alındı. Özçelik'in "demokratik açılım" paketiyle ilgili İçişleri Beşir Atalay ile ayrı düştüğü ileri sürülmüştü.

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Büyükelçi Murat Özçelik, Dışişleri Bakanlığı'nda açık bulunan bakanlık müşavirliğine atandı.

Dışişleri, Kalkınma, Kültür ve Turizm, Maliye ile Millî Savunma Bakanlıkları'na Ait Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Dışişleri Bakanlığı'nda açık bulunan bakanlık müşavirliğine, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Büyükelçi Murat Özçelik atandı. Kalkınma Bakanlığı'nda açık bulunan bakanlık müşavirliğine Erol Çetin getirildi. Maliye Bakanlığı Gelir Politikaları Genel Müdür Yardımcılığı'na, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Vergi Başmüfettişi Hasan Aykın'ın ataması yapıldı.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞINA ATAMA

Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda açık bulunan başmüfettişliklere müfettiş Emin Kaya, Murat Koçak, 3. derece kadrolu müfettişliğe müfettiş yardımcısı Vural Duman, 5. derece kadrolu müfettişliklere müfettiş yardımcısı Selman Fındıklı, Kevser Suntay ile Kutluhan İçöz atandı.

DURU İLE SEVİMLİ ASKERİ YARGITAY ÜYELİĞİNE ATANDI

Jandarma Genel Komutanlığı Askeri Mahkeme As.Hakimliğinden Hakim Yb. Aslan Duru ile Askeri Yargıtay Başsavcılığı Başsavcı Yardımcılığından Hakim Yb. Kamil Sevimli'nin, Askeri Yargıtay Üyeliğine ataması yapıldı. (ANKA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dışişleri Bakanlığı Murat Özçelik Beşir Atalay Yargıtay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title