Haberler

Mustafakemalpaşa Belediyesi 137 Yaşında

Mustafakemalpaşa Belediyesi, kuruluşunun 137. yılını törenle kutladı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi, kuruluşunun 137. yılını törenle kutladı. 137. yıl törenine katılan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, merhum belediye başkanlarını mezarları başında ziyaret ederken, Mustafakemalpaşa'nın hizmet ideallerini yeni projelerle yaşattıklarını söyledi.

Türkiye'nin ilk taşra belediyelerinden biri olan, 131 mahallesiyle Bursa'nın hizmet alanı en büyük bölgelerinin başında gelen Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin kuruluşunun 137. yılı töreni, kutlama yürüyüşü ile başladı. Adnan Menderes Meydanı önünden Cumhurluk Alanı'na kadar devam eden yürüyüşe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, belediye meclis üyeleri ve daire amirleri ile birlikte belediye personeli katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Törende konuşma yapan Başkan Sadi Kurtulan, 137 yaşında bir kurumun mensubu olmakla onur ve gurur duyduklarını belirterek sözlerine devam etti,

Mustafakemalpaşa'daki hizmet kervanının yeni atılımlarla sürdüğünü dile getiren Başkan Kurtulan konuşmasında; " İnsanların kimliğinin yanında diğer önemli bir meziyeti de hizmet verdikleri alan ve kurumdur. Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak, 131 mahallesi ve 1742 kilometrekarelik alanıyla Bursa'nın %23'ünü kapsayan bu bereketli topraklara hizmet etmenin iftiharını yaşıyoruz. Hemşehrilerimiz, 'daha iyi bir Mustafakemalpaşa' için bize yetki verdi, bizlerde bu sorumluluk duygusuyla hizmetlerimize devam ediyoruz.Gençlik Merkezimizin ikinci etap çalışmalarının da yapımı başlıyor. Büyükşehirle birlikte 670 km'lik alandaki bütün yollarda ulaşım çalışmalarımızda devam etmektedir. İşimizi severek insanlara hizmet etmek büyük bir ibadettir. Bu ilgiyi kaybetmediğimiz sürece halkımızın sevgisi de bizimle beraberdir. Kurumda görev yapan ve yanlarında olmayan bütün belediye çalışanlarına esenlikler dilerken,görevlerinde üstün başarılar temenni ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan törenin ardından Mustafakemalpaşa'da önceki yıllarda belediye başkanlığı yapan Mahmut Çolakoğlu ve Sadettin Sarcan'ı kabirleri başında ziyaret ederek dua etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafakemalpaşa Sadi Kurtulan Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title