Haberler

Mustafa Sait Gönen, MHP Genel Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı - İstanbul

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Basın toplantısından görüntüler Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen'in açıklamaları - Eski MHP Konya Milletvekili Gönen, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı Eski İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı ve 25. dönem MHP Konya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen, MHP Genel Başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Basın toplantısından görüntüler

Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen'in açıklamaları - Eski MHP Konya Milletvekili Gönen, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı

Eski İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı ve 25. dönem MHP Konya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen, MHP Genel Başkanlığına aday olduğunu bildirdi.

Gönen, düzenlediği basın toplantısında, "Gelenekten Geleceğe" platformu olarak, partide seçimli olağanüstü kurultay kararı alınmasını takiben siyasi bir karar vermek ve ortak aklı çıkarmak için koordinasyon başkanı olarak görevlendirildiğini anlattı.

MHP Genel Başkanlığına talip olduğunu belirten Gönen, Türk siyasetinde niteliğin ve liyakatin gözardı edilmesi nedeniyle siyasi sorunlara yeterince çözüm üretilemediğini savundu.

Türk siyasetinde çıtayı yükselteceklerini, nitelikli, itimat ve itibar edilen insanların siyasette önünü açacaklarını kaydeden Gönen, MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in çizdiği yolda, insan haklarına, hukukun üstünlüğüne, demokrasiye ve meşruiyetçiliğe bağlı politikalar üreteceklerini aktardı.

Gönen, "Partimizin yönetim şeklinden en hafif tabiriyle hoşnutsuzluk olduğu uzun süredir bilinmektedir. 7 Haziran seçimlerinde alınan sonuçlar, takip edilen ve hoşnutsuzluğun sebebi olan politikalar sonucu, 1 Kasım seçimlerinde milletvekili sayısının 80'den 40'a düşmesi, alınan oyların yüzde 25'inin kaybına sebep olması haliyle MHP tabanında gayrimemnunların sayısını artırmış ve yeni yönetim ihtiyaçları doğmuştur." ifadelerini kullandı.

Alman Federal Meclisinin Ermeni iddialarına ilişkin kararını da değerlendiren Gönen, "Almanya kendisine suç ortağı arıyorsa bu coğrafyada suç ortağını bulamaz. Yine kendi yakın coğrafyasına baktığında Fransa, İtalya gibi kendi kültüründen gelen devletler arasında bunu rahatlıkla bulabilir. Bu kararların hiçbirinin kabul edilebilir bir tarafı yoktur." dedi.

Partililer tarafından alkışlanan Sait Gönen, açıklamasının ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Sait Gönen Sait Gönen İstanbul Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title