Haberler

Mustafa Güner Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Kayseri Akkışla belediye başkan adayı olan Mustafa Güner isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde CHP Kayseri Akkışla belediye başkan adayı olan Mustafa Güner isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kayseri Akkışla ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Mustafa Güner isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Kayseri Akkışla adayı Mustafa Güner kimdir? CHP Kayseri Akkışla adayı Mustafa Güner yüzde kaç oy aldı?

Mustafa Güner Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Kayseri Akkışla belediye başkan adayı olarak gösterilen Mustafa Güner Akkışla ilçesinde % 14,84 oranında oy almıştır. Akkışla ilçesinde % 14,84 oranında oy olan Mustafa Güner adlı CHP adayı toplamda 728 adet oy sayısına ulaştı.

Mustafa Güner Kimdir?

Mustafa Güner seçim sonuçları

1958 yılında Akkışla'da doğdu. İlk ve orta okulu Akkışla'da, lise öğrenimimi Kayseri ve Ankara'da tamamladı. 1979 yılında Kayseri Eğitim Enstitüsü ve Eskişehir Anadolu Universitesi Türkçe bölümünden mezun oldu. Trabzon-Aralık, Kayseri-Sarıoğlan Küpeli Köyü, Erzurum-Hasankale, Kahramanmaraş-Afşin ve Akkışla'da öğretmenlik, okul müdürlüğü ve öğretmen evi müdürlüğü yaptı. Daha sonra kamu hizmetine Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda idareci olarak devam etti. 2005 yılında emekli olarak emlak ve sigortacılık üzerine kendi özel iş yerini açtı. 2009 yılında Akkışla İlçemizde CHP İl Genel Meclis Uyesi olarak seçime girdi. Evli ve üç çocuk babası.

Kayseri Akkışla ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Güner Kayseri Akkışla Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title