Haberler

Kızını ipte asılı bulan acılı baba: Çocuklarımızı yalnız bıraktık

Güncelleme:

Muş'un Varto ilçesinde metruk evde iple asılı halde bulunan 14 yaşındaki iki kız çocuğunun cenazeleri toprağa verildi. Polis, 8. sınıf öğrencisi iki arkadaşın ölümüyle ilgili intihar ihtimali üzerinde dururken, kız çocuklarından birinin babası gözyaşları içinde taziyeleri kabul ederken, "Canı sıkıldığı için dışarı çıkmasını söylüyordum ama çıkmıyordu. Eşim ve ben çalıştığımız için çocuklarımızı yalnız bıraktık. Çok üzgünüm." dedi.

Muş'un Varto ilçesinde metruk evde ipte asılı bulunan 14 yaşındaki 8'inci sınıf öğrencileri P.A. ve Z.T. toprağa verildi. Polis intihar üzerinde dururken, P.A.'nın babası Cemal A., "Eşim ve ben çalıştığımız için çocuklarımızı yalnız bıraktık. Çok üzgünüm." ifadelerini kullandı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Varto ilçesi Kültür Mahallesi'nde meydana geldi. Atatürk Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencileri P.A. ve Z.T., akşam saatlerine kadar eve gitmeyince yakınları şüphelenip, kız çocuklarını aramaya başladı. P.A.'nın babası Cemal A., kendilerine ait müstakil ve metruk evde, kızı ve arkadaşını ipte asılı buldu. Cemal A., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, yardım istedi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, P.A. ve Z.T.'nin yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Acı haberi alıp gelen kızların yakınları, gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi.

Muş'ta metruk evde asılı bulunan öğrenciler toprağa verildiP.A. ve Z.T.

CENAZELER DEFNEDİLDİ

P.A. ve Z.T.'nin cansız bedenleri, savcı ve polisin incelemesinin ardından önce Varto Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı, buradan da otopsi için Muş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsi işlemlerinin ardından kızların cenazeleri, aileleri tarafından teslim alındı. P.A., Varto Cemevi'nde yapılan törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Z.T.'nin cenazesi ise Bingöl'ün Karlıova ilçesi Bağlıisa köyüne götürülerek toprağa verildi.

Muş'ta metruk evde asılı bulunan öğrenciler toprağa verildi

"ÇOK YALNIZ BIRAKTIK"

Cemevinde gözyaşları içinde kızı için taziyeleri kabul eden Cemal A., "Eşim ve ben çalışıyoruz. Bir oğlum yurt dışında, kızım küçük kardeşi ile evde kalıyordu. Canı sıkıldığı için dışarı çıkmasını söylüyordum ama çıkmıyordu. Biz onları çok yalnız bıraktık. Yüreğim yanıyor." dedi.

Muş'ta metruk evde asılı bulunan öğrenciler toprağa verildiP.A.'nın babası Cemal A.

İKİSİNİN DE DERSLERİ İYİ

İki arkadaşın okulunda da hüzün vardı. İki arkadaşın ölümü nedeniyle okulda karne töreni yapılmadı. Öğretmenler, diğer öğrencileri karnelerini vererek evlerine gönderdi. Öğretmenleri, P.A. ve Z.T.'nin başarılı birer öğrenci ve karnelerinin çok iyi olduğunu söyledi. İntihar ettikleri üzerinde durulan çocukların kesin ölüm nedenlerinin otopsi raporunun ardından netlik kazanacağı bildirildi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Muş'ta metruk evde asılı bulunan öğrenciler toprağa verildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Varto Baba Muş Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Çınar Saraç:

Ne olursa olsun Allah kimseyi evladı ile sınamasın evlat acısı bam başka bir şeydir zaten , Allah rahmet eylesin

347
3
yanıtYanıtla
Deniz Sosyal:

Yoo, Erkan Aslan siz nasıl insanlarsınız klavye soytarıları? Bilmeden yorum yapıyorsunuz. Canlar yanmış ocaklar sönmüş. Artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak.

78
9
yanıtYanıtla
Nur De.:

Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin : (

55
2
yanıtYanıtla
fazli:

Beğenmeyen arkadaş şeytan galiba buna ancak şeytan sevinir.

yanıt8
yanıt1
fazli:

Beğenmeyen de şeytan galiba bunu ancak şeytan beğenmez ne hale geldik.

yanıt8
yanıt0
erge_nekon:

Bu internet çoluk çocuğumuzu baştan çıkardı çocukların gözü ondan başka hicbisey görmüyor,ev içerisinde hiç bir iş görmek istemiyorlar,kendi odalarını bile toplamiyorlar,gavurun icadı herşeyi esir aldı.

38
6
yanıtYanıtla
Tng Trk:

yok bu işin icinde kesin bi iş var. hadi biri intihar etse inanır insan. kolay mı öyle intihar etmek?? bide o yaşta. bi iş gelmiş başlarına. allah rahmet eylesin

13
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title