Haberler

Husumetli iki aile barıştırıldı

Güncelleme:

Muş'ta geçen yıl bir kişinin hayatını kaybettiği kavga nedeniyle iki aile arasında başlayan husumet sona erdi.

Muş'ta geçen yıl bir kişinin hayatını kaybettiği kavga nedeniyle iki aile arasında başlayan husumet sona erdi.

Merkeze bağlı Bahçe köyünde geçen yıl yaşanan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanın kavga nedeniyle aralarında husumet bulunan Altay ve Yıldırım aileleri, Vali İlker Gündüzöz, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen ve kanaat önderlerinin girişimleri sonucu barıştırıldı.

Köy camisinde düzenlenen törende aile fertlerini telefonla arayan Gündüzöz, barışın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ise barışın sağlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Husumetin barışla sonuçlanmasından memnuniyet duyduklarını dile getiren Asya, "Bugün, toplumun her kesimindeki insanlarımızla siyaset merkezimizle devlet ricali, sivil toplum kuruluşu, kanaat önderiyle bu mutlu ana şahitlik etmek üzere Bahçe köyündeydik. Temennimiz bu tür olayların bir daha yaşanmamasıdır. Yaşandığı zaman da devreye girilerek başka olayların yaşanmaması ve husumetin barışla sonuçlandırılması çok mutlu bir andır." diye konuştu.

Hasköy Belediye Başkanı Hikmet Karayel de sağlanan barışın herkese örnek olmasını temenni ederek, "Bu sene barışla sonuçlandırdığımız 3 husumet oldu. Diğer husumetlerin de çözümü için çalışmaya devam ediyoruz. Bizim bu bölgede bu davaları bitirmemiz lazım. Halkımızın, gençlerimizin geleceği, bölgemizin gelişmesi için bu davaların bitmesi gerekiyor." dedi.

Okunan duanın ardından ailelerin barıştırıldığı törene, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen, siyasi parti temsilcileri, köy muhtarları, aile fertleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

ABD ve İsrail reddetti! Hamas'tan ateşkes anlaşmasında, 'Türkiye garantör olsun' şartı

ABD ve İsrail reddetti! Hamas'tan ateşkes anlaşmasında, "Türkiye garantör olsun" şartı

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Bakmadan Geçme

Arife mi, arefe mi? TDK nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu doğru yazılışı hangisi #129300 Messi futbolu bıraktı mı? Messi jübile mi yapacak 2024? 13 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 13 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 13 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 13 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 13 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 13 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 13 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 13 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor birincilik ödülü ne, Survivor şampiyonu ne kazanacak, kaç TL? 13 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 13 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Survivor 2024 final nerde yapılacak? İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi nerede? Survivor All Star 2024 şampiyonu nasıl belirlenecek, SMS mi performans mı? #129300
Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title