Haberler

Valiliğin Aldığı Kararla Mürşitpınar Sınır Kapısı Geçişlere Kapatıldı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi ile Suriye'nin Kobani kentini birbirine bağlayan Mürşitpınar Sınır Kapısı, Şanlıurfa Valiliği'nin aldığı kararla geçişlere kapatıldı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi ile Suriye'nin Kobani kentini birbirine bağlayan Mürşitpınar Sınır Kapısı geçişlere kapatıldı.

SURUÇ İLE KOBANİ'Yİ BİRBİRİNE BAĞLIYORDU

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi ile Suriye'nin Kobani kentini birbirine bağlayan Mürşitpınar Sınır Kapısı, Şanlıurfa Valiliği'nin aldığı kararla geçişlere kapatıldı. Daha önce Mürşitpınar Sınır Kapısı'ndan sadece Türkiye tarafından insani yardım araçlarının geçişine izin veriliyordu. Alınan kararla insani yardımlar da dahil olmak üzere sınırın her türlü geçişe kapatıldığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mürşitpınar Şanlıurfa Kobani Suriye Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

babi aliMobil-ANDROID:

hicbir kapi hicbir zaman ISIDe kapatilmamisti. hayret

6
39
yanıtYanıtla
Mördak:

kobane kobane diyip binlerce pkk-pydli kürtleri ülkeye aldınız, peşmergeyi asker-polis korumasında ! kobaneye geçirdiniz. sonuç: ülkemizde ve sınırımızda daha çok pkklı-pydli kürt terörist ve daha çok kan ve gözyaşı !!!

8
1
yanıtYanıtla
Erdeniz:

Saray kapatılmadıkca sorun çözülmez. . . Herşey ordan yönetiliyor''

0
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title