Haberler

Murat Gökhan Oral; MHP ile Herşey Güzel Olacak

Güncelleme:

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Murat Gökhan Oral adaylık çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İlçe gezilerine devam eden Gökhan Oral gerek ilçe başkanlarıyla gerekse partililerle çeşitli toplantılarla buluşarak istişarelerde bulunuyor. Yerel seçimlerde MHP'nin büyük bir zafer elde ediceğini belirten Gökhan Oral Vatandaşlarımız artık 11 yıl boyunca Akp iktidarının yaptığı tüm hataları net olarak görüyor, vatandaşlarımız kredi tuzağıyla borca mahkum edilmiş ve ayrıca terör örgütü lideri ve onun yandaşları tarafından da bölünme tehdidiyle karşı karşıya bırakılmış durumda bu durum Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yaşanmamış bir durumdur buna artık dur diyecek bir yüksek iradenin artık bu seçimlerde gerekli cevabı Akp iktidarına ve onun yalakalarına vereceğine yürekten inanıyorum dedi.

Turizmde iflaslar yakın

Antalya'nın Tarım ve Turizm ekonomisinin kırmızı alarma verdiğini belirten Murat Gökhan Oral Turizmin Başkenti olarak nitelendirdiğimiz Antalya satılık oteller cenneti durumundadır, bir çok otel ve tur operatörleri iflas noktasına gelmiş durumdadır, sezon bittiği zaman neyazık görüceğiz ki bir çok firma Antalya Lokasyoonunda çekilecek yada iflas edicek. Turizmde mevsimsel işsizlik rekor bir rakamla artış göstericektir, bu durumun elbetteki en önemli sebebi Hükümetin doğru bir Turizm politikası olmayışıdır, yani bu durum aynı zamanda dış politikada uygulanan hataların bedelinin yani hükümetin basiretsizliği durumudur. Antalyalı Turizm İşciileri ve Turizmden gelir elde eden on binlerce kişi neyazıkki bu durumdan doğrudan etkilemektedir zor günler bizleri bekliyor dedi.

Köylü icralık

Köylünün tek geçim kaynağı olan çiftcilikten artık para kazanamaz hale geldiğini belirten Gökhan Oral, önceleri milletin efendisi konumunda olan Köylümüz şimdilerde bankalardan icradaki traktörünü kurtarmaya çalışır halde köylüyü borç bataklığına bıraktığı yetmezmiş gibi Akp hükümeti 2B yasası ile köylünün toprağınada göz dikmiş durumda akıl ve vicdan sahibi herkes bu duruma daha ne kadar şahitlik edebilir kanayan vicdanlara sesleniyorum dedi.

Esnaf Kan Ağlıyor

Yıllardır Antalya'da sigorta Eksperliği mesleğini yaptığını belirten Gökhan Oral Esnafın halini en iyi bilen bir kaç isimden biriyim diye düşünüyorum. Yıllardır on binlerce sanayi esnafıyla sohbet edip sorunlarını dinliyorum son yıllarda esnafımızı hiç bu kadar umutsuz ve borca mahkum edilmiş durumda görmedim. Esnafımız borcu borçla öder hale getirilmiş durumda yani dökme suyla değirmen döndürür halde bunun sebebi elbetteki Hükümetin uyguladığı yanlış ve bilinçsiz ekonomi politikaları yani arap ülkelerinden ordan burdan gelen kuru paralarla bu gemi yürümez o yüzden herkes aklını başına alıp hesabını kitabını iyi yapmalı Türkiyeyi ve Türk İnsanını kimsenin borç bataklığına mahkum ederek yaşatmaya hakkı yoktur. Bizler tek vatan tek bayrak ülküsüyle büyümüş ve bu ülke için canını vermekten bir an olsun çekinmeyen Milliyetci Hareket Partililer olarak bu gidişata dur demek için meydanlardayız ve biliyoruzki Aziz Türk Milleti bu gidişe dur diyecektir dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title