Haberler

Muhsin Kızılkaya: Allah'ın Sadece Kürtçe Bildiğini Zannediyordum

Güncelleme:

Karşıt Görüş programına katılan gazeteci yazar Muhsin Kızılkaya'nın anlattıkları ve kullandığı ifadeler programa damgasını vurdu.

Habertürk'te Balçiçek İlter'in sunduğu Karşıt Görüş programına, Gazeteci yazar Muhsin Kızılkaya'nın, hayatını ve AK Parti'den milletvekili aday adaylığı sürecini anlattığı anlar damga vurdu.

Muhsin Kızılkaya'nın yatılı okulda yaşadığı işkenceleri ve Yılmaz Erdoğan'la ilgili anlattığı anılar ise eski Türkiye'de nelerin yaşandığını açıklar nitelikteydi.

"ALLAH'IN SADECE KÜRTÇE BİLDİĞİNİ ZANNEDİYORDUM"

Siyasetle ilgilenmesini, içine doğduğu ortamın siyasetle içli dişli olmasına bağlayan Kızılkaya, "Beni yatılı okula gönderdiler. Ben o zaman Allah'ın sadece Kürtçe bildiğini zannediyordum. Gittim oraya...meğerse Allah başka bir dilde biliyormuş Türkçe de biliyormuş" ifadelerini kullandı."

"YILMAZ İLE BİRLİKTE BÜYÜK BİR SUÇ İŞLEDİK"

Gençlik yıllarında Türkiye'de Kürt olmanın zorluklarına değinen Muhsin Kızılkaya Yılmaz Erdoğan'la yaşadığı ibretlik bir olayı ise şöyle anlattı: "Şiwan Perver'in bir kaseti çıkmıştı. Aldık Yılmaz Erdoğan ile beraber. Laleli'de bir otelin bodrum katını indik kaseti gizlice dinleyip ağlayarak orada bıraktık."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Muhsin Kızılkaya Yılmaz Erdoğan Habertürk Türkiye Medya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (77)

alpi:

bana laf atan arkadaşlar sizler kimliğinnizi buldunuz mu. . ben bu toprakların türk toprakları olduğunu kabul eden al kırmızı bayrağı tek bayrağım olarak gören bir doğuluyum. ama asla ırkçı değilim. . benim için var yok turkiye ırkı vardır. . burdaki kürt kardeşlerime sesleniyorum. turkler olmazsa sizler bir hiçsiniz. bunu bilin. Allah başımızdan Turkleri eksik etmesin.

30
10
yanıtYanıtla
Bekir:

Ya ben de kürdüm ama hiç bir sıkıntı yaşamadım kürtlüğümden dolayı

13
14
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kürt ırkçılığı ile yetişmiş bir kürt ırkçısı tabi öyle düşünecek

23
3
yanıtYanıtla
alpi:

bu dünyanın en harika ceddine sahip turklerin atalarına yakışır şekilde bir çizgi gösterebilirlerse biz kürtlerle beraber yeni dünyaya tekrar racon keseriz. ama herzaman dediğim gibi bu ancak büyük Turk milletinin önderliğinde olur. tek bayrak tek vatan. . .

8
18
yanıtYanıtla
alpi:

ey kürt halkı sizin hiç kabahatiniz yokmu. biraz kendinize bakın. alayınız yeşi kartlı, batıdakiler mafya, her evde 60-70 çocuk. elektrik su kaçak, hertürlü dümen var, bir kürt olarak kürtlüğümden utanıyorum. . .

14
12
yanıtYanıtla
AtilaMobil-IOS:

Oglum sen yalama olmussun

6
18
yanıtYanıtla
DEMOKRAT:

BENİM BİR GÖRÜŞÜM VAR BUNLARLA AYNI COGRAFYADA YANIMDA BİR YILANLA YAŞAMAKTANSA BEŞ VEYA 6 İLİ BÖLÜP BUNLARA VERMEYİ TERCİH EDRİM. BELKİ BAZILARI BU SÖYLEME HER İKİ TARAFTAN KIZANLAR OLACAKTIR AMMA EGER TÜRK TARAFI KIZACAKSA 2 KERE DÜŞÜNSÜN, SENİN DEVLETİN pkk İLE HİÇ BİR ZAMAN MUCADEELE ETMEDİ SADECE KISA BİR DÖNEM HARİÇ, TANSU CİLLER DÖNEMİ, AKSİ HALDE CANIN TEK TANE COCUKLARIN BU SIRTLANLARIN ARASAINDA ESİR GİBİ YAŞAYACAK.

13
9
yanıtYanıtla
38:

güzel acıtasyon yapıyo

17
4
yanıtYanıtla
ÜlkücüMobil-IOS:

Bu muhsin kadar boş insan görmedim

17
4
yanıtYanıtla
Abdurrahman ÇelebimobilWeb@haberler.com:

Medya bu malları nerden buluyor anlamadım.Benim ülkem bu cahillerden ne öğrenebilir.Medya, eğitici ve öğretici olmalı.Ha yok, bu ülkede böyle mallar da var diyorsanız o başka.Lütfen alt yazı olarak yazın mal,mal,mal diye

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title