Haberler

Muğla'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Güncelleme:

Muğla'nın Datça ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 12 kilometre altında gerçekleşen sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Saat 10.15'te Hatay'da da 4 şiddetinde sarsıntı gerçekleşmişti.

Merkez üssü Muğla'nın Datça ilçesi olmak üzere 4 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Depremin derinliği 12.74 kilometre olarak ölçülürken, sarsıntı çevre illerde de hissedildi.

Muğla'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

HATAY'DA DA 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

Günün erken saatlerinde Hatay'ın Samandağ ilçesinde de 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 10.15'te kaydedilen depremin derinliği AFAD tarafından 6.04 kilometre olarak ölçüldü. Kısa süreli panik nedeni olan sarsıntı sonrası olumsuz bir gelişme aktarılmadı.

DÜN KAHRAMANMARAŞ VE ÇANAKKALE DE SALLANDI

Dün Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 11.26'da 4.4 büyüklüğünde depremden sonra Çanakkale Yenice'de de 4.9 büyüklüğünde bir deprem yaşanmıştı. Çanakkale'de saat 21.38'de kaydedilen deprem, İstanbul, Bursa ve Tekirdağ gibi çevre illerden de hissedilmişti. Bursa Nilüfer'de ise bir vatandaş, depremden ötürü paniğe kapılarak kendisini ikinci kattan aşağı atması sonucu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Haberler.com / Ayça Elal - Güncel

Deprem Hatay Muğla Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Can Dersimli:

Seçim meydanlarında akp nin saçıp savurduğu paralar kentsel dönüşümde kullanılsaydı şimdi deprem korkusu gündemimizde değildi. Büyükşehirlerde 6-7 büyüklüğünde bir deprem ülkeyi en az 6 ay enkazın altında bırakır. Hiçbir hazırlık yok.

104
74
yanıtYanıtla
birgörüş:

Kentsel dönüşümü sürekli mahkemeye götüren chp ye bak sen sanki onlar savurduğu heykellere giden paralara bak.

yanıt21
yanıt13
Spectrum:

Hiç bir parti destekçisi değilim ama söylediğinde ufak bir hata var. Senin dediğin yerel yönetim ile alakalı yani belediyeler. Yapıları denetlemesi, nereye bina yapılabilir, kaç kat izin verilebilir, hangi malzeme ile ne kadar sağlam yapılıyor.. A partisi de işini düzgün yapmayabilir B partisi de. Maraş depreminde bazı binalarda çatlak bile oluşmadı. Hak yemeden yaparsan bir şey olmaz..

yanıt54
yanıt15
GAGS:

sayın spec: yapı denetimi neden özel? çevre ve şehircilik bakanlığı ne yapıyor? ev alım satımında onlarca bin tl tapu masrafını hiçbir şey yapmadan alan belediyeler mi? o kadar ödenek karşılığında katı ve delinemeyen yasaları çıkarmak belediye görevi mi devlet görevi mi?

yanıt31
yanıt10
Tutankamon Hoca:

Bende kimsenin destekçisi değilim ama saraylar uçak filoları korumalar çalışanlar bunların bakım onarım masrafı maakqm araçları günde kacyuz TOKİ konutu yiyordur haberin varmi

yanıt20
yanıt10
Spectrum:

GAGS: Söylediklerinde haklısın tamamen katılıyorum. Ancak iskan oturum izin belgesi belediyenin imar müdürlüğü yapı kullanma İzni birimi tarafından veriliyor. Bu yapı kullanılabilir ya da kullanılamaz belgesi yani. Artık o belediyede zamanı gelince belli oluyor ne denli dürüst yapmış işini..

yanıt9
yanıt1
mehmet Yılmaz:

ben emekliyim 10 bin tl maaş alıyorsam kimse hesap soramıyorsa yaradan soracaktır emin olun

32
16
yanıtYanıtla
Abdullah Deyerli:

Biz devlet in ne olduğuna aklımız ermiyor depreme nasıl erecek bilinçsiz teslimiyet ???

20
6
yanıtYanıtla
muhammet demirkapı:

4 büyüklüğündeki depremin haber niteliği nedir? Her gün binlerce deprem oluyor bu büyüklükte. Bilinçli olarak panik atmosferi oluşturulmaya çalışılıyor gibi.

20
1
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Nolcaksa Artik Olsun Milletce Haber Meraklisi Aktion Hastasi Olduk

10
8
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title